Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves vagyok, de még mindig...

30 éves vagyok, de még mindig fáj, h anyám nem törődik velem rendesen és nem érzem a a szeretetét, normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Sose védett meg, mert még magát sem képes. Elnyomják mások és hagyja/hagyta, hogy engem is.

2012. máj. 22. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

21:07

Mert te aztán baromira értesz hozzá, az látszik! (Kb. mint a Csernus, az is csak kijárta a sulit, de egy idegroncs, aki a betegein vezeti le a saját frusztrációit.) Azt mondod, 30 évesen nem tud senki szembenézni a saját érzéseivel? Szerintem éppen te magyarázod bele a kérdezőbe, hogy egy anyámasszony katonája, képtelen bármit maga megoldani, vagyis pont azt erősíted benne, amit az anyja is. Hát gratulálok, barátom!

Kérdező, továbbra is azt mondom, hogy ha segítség kell, menj szakemberhez, nincs abban semmi rossz, de először mindenképpen nézz szembe magad ezzel a dologgal. Légy őszinte saját magaddal, és mond ki egyértelműen, mi a helyzet veletek. Nézz végig az életeden, és lásd a célod. Látni fogod (ha tényleg őszinte voltál magaddal), hogy nem vagy elveszett ember, rengeteg lehetőséged van.

Az eredeti kérdésedre válaszolva: nem normális, de nem is katasztrófa, kis odafigyeléssel orvosolható. :)

2012. máj. 22. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ezzel így. És én nem akarok pszichológushoz menni. Mi hárman vagyunk tesók, és anyu csak a húgomat szereti. Érte bármit megtenne, a bátyámmal le vagyunk ejtve. Régebben nagyon fájt, de most, hogy saját családom van, már nem érdekel. Elfogadtam, hogy ő ilyen és kész.
2012. máj. 22. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy fáj. De te is látod, hogy mindezt nem gonoszságból, csinálja, hanem egy gyenge természet ő.

Attól még szeret, csak nem tudja kimutatni, vagy neked másra van szükséged, amitől láthatnád.

Valóban egy pszichiológus tudna segítene neked, hogyan dolgozd ezt fel, hogy ne fájjon.

Nehéz elfogadni, hogy a szüleink nem tökéletesek. Én ahogy nőttem jöttem erre rá, de rájöttem közben arra, is, hogy nekik nehezebb gyerekkoruk volt, mint nekem, honnan tudnának jobbat. Viszont már nekem is valamivel többet próbálnak, mint amit ők kaptak, így talán én is többet tudok továbbadni majd.

Ne sopánkodj, fogadd el, hgy sajnos ilyen anyukád, és kérj segítséget, hogy eltudd fogadni. Őt megváltoztatni nem fogod tudni.

Esetleg vele egy jó beszélgetés, vagy egy spontán ölelés, sokmindent kihozhat belőle.

2012. máj. 22. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:
2131. Ne legyél már olyan okos, saját tapasztalatomból írom, nem egy tizenéves hülegyerek vagyok, aki okosakat akar írni egy ilyen komoly dologba. A csernus módszere meg bejön, az igazi életbe ő nem ilyen flegma. De ugye azért te is írod neki a pszichológust. Akkor most miről beszélünk? Gondolom ennyi idő után csak végiggondolta már párszor, ha így érez. Erről beszélek. Nem biztos, hogy a sérült lélek miatt, tudsz józan paraszti ésszel olyan érvet hozni magadban vagy döntést ami helyes is, ami odavaló.
2012. máj. 23. 06:29
 15/15 anonim válasza:

Jaj, "anyám nem törődik velem", juj, most mi lesz?

Esetleg nincsen fordítva? ha anyád kérdezném, ő pont azt mondaná, hogy a fia nem törődik vele, mert ő úgy érzi, satöbbi.

2016. dec. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!