Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek anyukámnak?

Hogyan segítsek anyukámnak?

Figyelt kérdés
Anyukám egész életében keményen dolgozott. Nekünk mindent megadott és magától rengeteg dolgot megvont.Semmi nem jön neki össze mégse.Anyukám nagyon szép nő tényleg.Nincs férje,nem talál normális barátot,saját szobája nincs(pedig felajánlottam neki az enyémet,nem akarta).Állása jól fizet és mindenre telik, de nagyon nehéz neki így is.Sokat látom szomorkodni.Van egy testvérem aki 18 éves én 16.A testvéremet már annyira nem kell anyagilag támogatnia de ő is velünk él.(Suliba járunk mind a ketten)Én most próbálok munkát keresni,hát nem egyszerű.Házimunkában is próbálunk segíteni.Teljesen biztos vagyok benne hogy depressziós.Mit csináljak hogy segítsek?(apámmal rég nem beszélünk.nem része az életünknek,elváltak)
2012. máj. 22. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld őt kirángatni a hétköznapokból. Hívd el sétálni, fagyizni, moziba, színházba, kirándulni, strandolni. Valahol csak meg tud ismerkedni egy férfival is.
2012. máj. 22. 19:51
 2/3 anonim válasza:
100%
Ha vannak édesanyáddal egykorú ismerőseid, szerintem bemutathatnád őket naki, és bíztathatnád hogy próbálják meg együtt, persze csak hogyha anyukádnak a pár nélküli élet a gondja. Vagy ha ez bonyolult, és nem szeretnéd, elég lenne beszélned vele. Az őszinteségből még soha sem volt baj. Mondd el neki hogy mit gondolsz és hogy látod őt szomorkodni, és hogy szívesen segítesz neki. az én anyukám is hasonló helyzetben volt, és nagyon hasonlít a tiédre a leírás alapján :). Sokáig nem volt senkije, de aztán találkozgatni kezdet egy régi osztálytársával és ma már ~4 éve együtt élünk, és nagyon jól megvagyunk :). Szerintem beszélj vele, hogy elmehetne a barátnőivel szórakozni, ismerkedni, jól érezni magát, addig a tesód vigyázna rád (ha kell).
2012. máj. 22. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ezekre én is gondoltam.Na majd próbálom kimozdítani. Köszönöm szépen nektek
2012. máj. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!