Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg merjem kérdezni hogy itt...

Meg merjem kérdezni hogy itt aludhat-e?

Figyelt kérdés

Már volt egy kérdésem ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. kb fél éve, azóta történt pár dolog. Lefeküdtünk egymással, szüleim tudják, nem volt kirobbanó öröm, de nem ellenezték.

Nappal történt mivel ugye az ittalvást azóta (régi kérdés) se engedték meg.

Kb 2 hónapja volt hogy lefeküdtünk barátommal, nemtudom meg merjem-e kérdezni a szüleim hogy itt aludhat e? :/

Félek hogy nemet mondanak, és megint elromlik a kedvem napokra...Meg hogy mivel válaszolnak ezúttal... Mert amíg még ugye nem volt szex addig lehetett azzal jönni hogy "még nincs itt az ideje..." stb. De most nemtudom mit mondanának, egszerűen nincs képem odamenni és megkérdezni, mert idegességemben sírógörcs áll a torkomba :/

Segítsetek, hogyan kéne odamennem? Nem vagyunk nagy beszélgetősök, nem nagyon tudunk nyíltan beszélni egymás előtt a szüleimmel szóval lehet hogy valami ürügy kellene? (pl valami miatt későn érnénk haza és akkor már ne menjen)

2012. máj. 22. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is ilyen régi vágásúak. Első barátomnál miután már volt szex is és tudtak róla akkor is külön kellett aludnunk és még a mostani barátomnál is ezt találták ki aki 21 éves (volt akkor) Bár szerencsére abba már nem szóltak bele.

Ha nem próbálkozol akkor esélyed se lesz vele aludni. Én is voltam ilyen helyzetben 2 óráig kerülgettem anyát mire kiböktem mit akarok. Csak kitartás kell hozzá

2012. máj. 22. 23:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen énis ezt csináltam, már kb 4x megkérdeztem, és mindig ugyanaz volt a válasz...Akkor is nehezemre esett megkérdezni, de 4/4 nem, és ha erre gondolok hogy megint egy nem, akkor a maradék bátorságom is elszáll...:(

2012. máj. 23. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Na és az nem jutott eszedbe hogy nappal is lehet aludni??
2023. jan. 16. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!