Baj hogyha a párom és köztem 20 év a korkülönbség?
ha szeretitek egy mást,tiszta szivből akkor nem!!
De ha szereted tiszta szivből ilyen kérdés még felsem merül benned!
Késöbb mindenképpen problémáitok lesznek, nem csak szexuális téren, hanem felfogásbeni kulönbségek miatt is!!
20 év nagy idö, másképp közelít meg egy problémát egy 20 éves, és másképp egy 40 éves, és az élettapasztalataik is kölönböző arányűak.
Ha pedig netalán gyereketek is születne, hát az ég irgalmazzon annak a szerencsétlen kölöknek, mert 100% hogy lelkisérültté válik nagykorára a generációs problémák miatt amiket majd át kell élnie...
2 év nem hosszú idö.
Betudható egy kapuzárási pániknak is ami a párod korából adódóan igencsak aktuális.
7 -8 év a vizválasztó idő egy életreszóló kapcsolatnál.
Páran már szóltak itt ellene is, mellette is a dolognak. Nekem két éve lett volna egy olyan kapcsolatom, ahol a párom 16 évvel lett volna idősebb (én 33, ő 49 volt akkor)
Ráadásul társadalmilag is mérföldekkel felettem (legalábbis én úgy értékelem, bár mások szemében ez nem számít).
nem értek egyet azzal, aki itt pár megszólalással előrébb azt írta, ha szívből szereted, fel sem merül benned a kérdés.
Én a mai napig szeretem, de igenis ott motoszkált bennem, és tudtam, nem szabad belemenni. A nagy szerelem mögött ott van az is, hogy napi szinten is együtt kell tudni élni majd, elfogadni a másik munkáját, életritmusát, életvitelét, barátait, rokonait, munkatársait. Tudom, hosszú távon ez nálunk nem működött volna.
Kerültem-kerülöm, ahol tudom. A minap összefutottunk, teljesen véletlen és még a barátnőm is megjegyezte, hogy de gyönyörűen nézett rád ez a férfi... hát igen. Én csak egy hétig nem tudtam visszarázódni a kerékvágásomba...
az ember a szívének nem tud parancsolni.
ami előttem példa: van egy nagyon kedves, mai napig csinos hatvan éves kolléganőm. A férje 23 évvel volt idősebb nála. Elmondta: jó volt vele élni: egy-két évig. Aztán a párjának betegségei jöttek elő, szeretett otthon-csendben-békében lenni. Ő meg ment volna, élt volna.
Megszületett a gyermekük és még nem volt két éves, mikor a férje elhunyt...egyedül nevelte fel, támasz, segítség, apa nélkül.
Ő maga is azt mondta, így utólag, "felnőtt emberi ésszel", már nem kezdene ilyen kapcsolatba. Szeretettel gondol vissza a férjére, de nagyon-nagyon nehéz életet élt le a döntése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!