Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj hogyha a párom és köztem...

Baj hogyha a párom és köztem 20 év a korkülönbség?

Figyelt kérdés
én 25 éves vagyok, a párom 45. 2 éve vagyunk együtt. Okozhat ez késöbb problémákat (most nem okoz)?
2009. jún. 28. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Hát, gondolj bele... te leszel 40-50, még elég virgonc leszel, ő meg már 60-70 lesz... Te is tudod milyen az öregség...
2009. jún. 28. 17:36
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Igen is, meg nem is! Attól függ, hogy főképpen te mennyire vagy toleráns, milyenek a szexuális igényeid és mennyire vagy hűséges típus. Mert azt nyilván tudod, hogy idővel az ő szexuális igényei csökkenhetnek, de az sem biztos, hogy csökkennek. Rigolyák jöhetnek elő nála előbb, mint nálad és az ő korábbi öregedésével is számolnod kell. És az sem utolsó, hogy mndig, mindenki előtt fel tudod-e őt vállalni. Ha a kérdések többségére igen a válaszod, akkor élhettek akár életetek végéig harmóniában, szeretetben.
2009. jún. 28. 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már vannak is jelei, ha megkérdezted. Gondolj bele egy generáció van koztetek. A generációs problémák hamarosan jönni fognak. Ő már nem valószínű hogy fogja látni az unokáit. te még 10 év múlva is ráérsz szülni, a párod akkor már 55 lesz, lehet egyedül kell felnevelned. Én elengedném. Nem mondom, hogy nem volt már az ellenkezőjére példa, de ez a ritkább. Mikor te 40 leszel, a libidód csúcspontján, háááá. akkor ő már nem nagyon bír teljesíteni...
2009. jún. 28. 17:48
 4/16 anonim válasza:
28%
az elején olyan, mintha az egyik a másikőtök gyereke lenne :D de ha a fiatalabbik a nő, akkor nincs gond, mert ők " hamarabb öregszenek " mármint jobban meglátszik rajtuk... de ha a férfi a fiatalabb... nos, az gáz. ha később, amikor a fiatalabbik 40 körül lesz, addig lehetne a papád is a házastársad :P
2009. jún. 28. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon is tisztában vagy vele Te magad is,hogy nem hogy okozhat,hanem okoz is problémát ekkora korkülönbség egy hosszútávú kapcsolatban bárki bármennyire állítja is az ellenkezőjét.20 év az 20 év ha tetszik ha nem.

Én nem azt mondom,hogy nem lehet szeretni egy nálunk ennyivel idősebb(fiatalabb)embert,de ez mindenképpen problémát okoz a jövőben.Van egy bizonyos idő amíg talán nem,de azon túl már igen.Plusz,tegyük fel 30 év múlva is együtt lesztek,arra már a szerelem is megkopik,és nem csak a korkülönbség okozta problémák lesznek,hanem sok egyéb más is.Én mondjuk fiatal nőként nem szülnék egy apám korabeli férfinak gyereket semmiképpen,mert felelőtlenségnek tartom.Én azt ajánlom gondold meg jól,hogy tényleg vele szeretnéd-e leélni az életedet,mert sokminden jöhet még amit most nem láthatsz előre.Ez most lehet,hogy gonoszul hangzik de nem biztos,hogy fénykorodban a nyugdíjas klubba szeretnél már járni,és szembesülni az öregedéssel.Viszont ha akkor cserélnéd le,az már aljasság lenne tőled is.Te talán még fiatal vagy a józan gondolkodáshoz,de a párod nem,beszéljétek ezt meg mindenképpen,és csak annyit vállaljatok amennyi mindkettőtöknek jó lehet.

2009. jún. 28. 17:54
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

Szia köztünk a férjemmel 28 év van. Most született az első közös kisbabánk (neki vannak már gyermekei).

Több, mint hat éve vagyunk együtt, megpróbáltuk egymás nélkül a korkülönbség miatt, de nem ment. Így elfogadtuk, hogy nekünk ezt osztotta az Élet, és élvezzük az együtt töltött időt.

Köztünk sosem volt generációs különbség, szerintem már nem is lesz, ha eddig nem volt. Nem baj, hogy feltetted magadnak ezt a kérdést, én is feltettem magamnak, és feltettük magunknak számtalanszor, hogy szabad-e belevágni? Nálunk a szerelem győzött. Úgy érzem, hiba lett volna elengednünk egymást csak emiatt, hiszen mi ketten vagyunk egy lélek.

Remélem, tudtam segíteni azzal, hogy ezt leírtam.

Minden jót!

2009. jún. 28. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Hallod köztünk 19 :D Én 17 ő 36:D
2009. jún. 28. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
én 26vagyok a férjem 41. Köztünk 15év van, de ez sosem okozott problémát!
2009. jún. 28. 18:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Attól függ, hogy a párod mennyire él aktív életet és hogy viszonyul az élethez. A rokonaim között van hasonló kapcsolat (a nő jóval idősebb ott) és nemhogy ő lett volna a felelősségteljesebb és meggondoltabb, ő a könnyelmű és gyerekes, amivel sok rosszba taszította a családot. Szóval ezek a dolgok nem feltétlen a koron múlnak. Ha te vagy a nő, akkor jobb, mert gyereketek még bőven lehet. Fordítva már neccesebb lenne.
2009. jún. 28. 18:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Mi is megpróbáltuk egymás nélkül, de 3 hónap után nem birtuk tovább és folytattuk. Persze a környezetemben nem mindenki nézi jo szemmel. Ö nagyon aktiv életet él, a szexuális igényei is magasabbak az enyémnél. Remélem ez a késöbbiekben sem lesz gond.
2009. jún. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!