Baj hogyha a párom és köztem 20 év a korkülönbség?
Szerintem nagyon is tisztában vagy vele Te magad is,hogy nem hogy okozhat,hanem okoz is problémát ekkora korkülönbség egy hosszútávú kapcsolatban bárki bármennyire állítja is az ellenkezőjét.20 év az 20 év ha tetszik ha nem.
Én nem azt mondom,hogy nem lehet szeretni egy nálunk ennyivel idősebb(fiatalabb)embert,de ez mindenképpen problémát okoz a jövőben.Van egy bizonyos idő amíg talán nem,de azon túl már igen.Plusz,tegyük fel 30 év múlva is együtt lesztek,arra már a szerelem is megkopik,és nem csak a korkülönbség okozta problémák lesznek,hanem sok egyéb más is.Én mondjuk fiatal nőként nem szülnék egy apám korabeli férfinak gyereket semmiképpen,mert felelőtlenségnek tartom.Én azt ajánlom gondold meg jól,hogy tényleg vele szeretnéd-e leélni az életedet,mert sokminden jöhet még amit most nem láthatsz előre.Ez most lehet,hogy gonoszul hangzik de nem biztos,hogy fénykorodban a nyugdíjas klubba szeretnél már járni,és szembesülni az öregedéssel.Viszont ha akkor cserélnéd le,az már aljasság lenne tőled is.Te talán még fiatal vagy a józan gondolkodáshoz,de a párod nem,beszéljétek ezt meg mindenképpen,és csak annyit vállaljatok amennyi mindkettőtöknek jó lehet.
Szia köztünk a férjemmel 28 év van. Most született az első közös kisbabánk (neki vannak már gyermekei).
Több, mint hat éve vagyunk együtt, megpróbáltuk egymás nélkül a korkülönbség miatt, de nem ment. Így elfogadtuk, hogy nekünk ezt osztotta az Élet, és élvezzük az együtt töltött időt.
Köztünk sosem volt generációs különbség, szerintem már nem is lesz, ha eddig nem volt. Nem baj, hogy feltetted magadnak ezt a kérdést, én is feltettem magamnak, és feltettük magunknak számtalanszor, hogy szabad-e belevágni? Nálunk a szerelem győzött. Úgy érzem, hiba lett volna elengednünk egymást csak emiatt, hiszen mi ketten vagyunk egy lélek.
Remélem, tudtam segíteni azzal, hogy ezt leírtam.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!