Mit csináljak? Anyám csalja aput. :/
Mit csináljak??? Ha elmondom apunak összeroppan.
Elmondtam már pár személynek ,és mondták h beszéljek anyámmal de nem lehet mert képembe röhög hogy ez hülyeség stb. Olyan akar lenni mint én 18 éves újra pedig már 42 .Öltözködése ,hetente fodrász most már masszőr stb. Már azon gondolkozom ,hogy megfenyegetem h ha tovább csinálja akkor felejtsen el engem mert elköltözöm.Beszéltem nagynénémmel és szívesen odaköltözhetek ha gondolom.Most érettségiztem ,szakasz vizsgáztam és nem tudok a tanulásra koncentrálni állandóan kattog az agyam suliba is hogy vajon anyám mikor mehet újra ahhoz a palihoz.2hónapja a stressztől már nyugtatókat szedek,elkezdtem cigizni pedig mindig utáltam..:/ Nem tudom mit csináljak de ez így nem mehet tovább...:((
Az a különbség,hogy én leszarlak.
Kérdező! Meggondoltam. Rohanj apukádhoz,és áruld el gyorsan anyukádat.Bár lehet,hogy a 42 éves anyádat 2 hét múlva dobjál,de jól össze kell veszejteni a családot,akkor nem moderálnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!