Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Anyám csalja...

Mit csináljak? Anyám csalja aput. :/

Figyelt kérdés

Mit csináljak??? Ha elmondom apunak összeroppan.

Elmondtam már pár személynek ,és mondták h beszéljek anyámmal de nem lehet mert képembe röhög hogy ez hülyeség stb. Olyan akar lenni mint én 18 éves újra pedig már 42 .Öltözködése ,hetente fodrász most már masszőr stb. Már azon gondolkozom ,hogy megfenyegetem h ha tovább csinálja akkor felejtsen el engem mert elköltözöm.Beszéltem nagynénémmel és szívesen odaköltözhetek ha gondolom.Most érettségiztem ,szakasz vizsgáztam és nem tudok a tanulásra koncentrálni állandóan kattog az agyam suliba is hogy vajon anyám mikor mehet újra ahhoz a palihoz.2hónapja a stressztől már nyugtatókat szedek,elkezdtem cigizni pedig mindig utáltam..:/ Nem tudom mit csináljak de ez így nem mehet tovább...:((

2012. máj. 21. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt a ne avatkozzon bele a magánéletükbe dolgot úgy írjátok, mintha a kérdező a szomszéd lenne... De a gyerekük! Neki kell néznie nap, mint nap, ahogy az anyukája kicsinosítja magát, hazudik valamit a férjének, hogy hova megy, közben pedig a gyerek tudja nagyon jó, hogy a szeretőjével találkozik. Én átéltem ezt, és nagyon rossz volt. Szeretem a szüleimet, anyámat is, apámat is, de ha már csalja az egyik a másikat, szerintem elég komoly intő jel arra, hogy valami nincs rendben. Az enyémek túl tudták magukat tenni ezen, 7 év távlatából azt mondom, hogy nem bántam meg, hogy szóltam apukámnak. Viszont az is benne van, hogy elválnak. Szerintem, ha egy kapcsolat megromlik, és nem tudják a felek rendbe hozni, el kell válni, különben csak szenvedés lesz az egész a feleknek és a közös gyerekeknek is. Nálunk kb. fél évig lebegett a válás, de csak kibékültek, azóta rendben van minden, már ha összevesznek se vágják egymás fejéhez a dolgot. (A qrvázás ment 2-3 évig, de már az sincs. Mármint, hogy apám leqrvázta anyámat... Hát nem volt szép, de ez van.)
2012. máj. 22. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és nálunk is óramű pontossággal érettségire, vizsgaidőszakra, felvételire, nyelvvizsgára időzítették a nagy balhékat. Komolyan, néha már azt hittem, hogy anyám direkt csinálja... A cigiről szokj le szépen, inkább rágózz, az is csökkenti kicsit az idegességet. És tanulj, mert nagyon bánni fogod, ha nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. 24N
2012. máj. 22. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
1 szóval sem mondtam hogy velem megesett, úgyhogy sajnos ezt most buktad, kicsi szivem. Ettől függetlenül kívánok neked és mindenkinek ilyen szépeket, akik azt vallják, hogy a megcsalt fél hibája, ha nem veszi észre az eseményeket, valamint hogy senkinek semmi köze hozzá, így ne szóljon bele senki sem. Csak gratulálni tudok ehhez a felfogáshoz. Gondolom nem járok messze az igaszágtól, ha azt mondom, ti sem lesztek agysebészek..
2012. máj. 22. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a különbség,hogy én leszarlak.

Kérdező! Meggondoltam. Rohanj apukádhoz,és áruld el gyorsan anyukádat.Bár lehet,hogy a 42 éves anyádat 2 hét múlva dobjál,de jól össze kell veszejteni a családot,akkor nem moderálnak ki.

2012. máj. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!