Elmondtam már pár személynek ,és mondták h beszéljek anyámmal de nem lehet mert képembe röhög hogy ez hülyeség stb. Olyan akar lenni mint én 18 éves újra pedig már 42 .Öltözködése ,hetente fodrász most már masszőr stb. Már azon gondolkozom ,hogy megfenyegetem h ha tovább csinálja akkor felejtsen el engem mert elköltözöm.Beszéltem nagynénémmel és szívesen odaköltözhetek ha gondolom.Most érettségiztem ,szakasz vizsgáztam és nem tudok a tanulásra koncentrálni állandóan kattog az agyam suliba is hogy vajon anyám mikor mehet újra ahhoz a palihoz.2hónapja a stressztől már nyugtatókat szedek,elkezdtem cigizni pedig mindig utáltam..:/ Nem tudom mit csináljak de ez így nem mehet tovább...:((
Azért mert fodrászhoz jár, és masszőrhöz, mert ad magára, miért gondolod, hogy pasija van? Láttad őt olyan helyzetben, ami kellemetlen?
2012. máj. 21. 21:35
2/14 anonim válasza:
Én nem értettem meg sosem azokat, akik egy szerettüknek nem mondanak el egy ilyen információt, mert féltik, hogy mi lesz utána vele. Inkább elnézik, hogy kihasználják, megalázzák... Én a helyedben egyenesen megmondanám anyádnak, hogy 1 hetet kap arra, hogy elmondja, különben te fogod elmondani apudnak. Ezt megteheted névtelen levél/email formájában is egyébként, nem kell apud szemébe mondanod. Szerintem ez az egyetlen helyes út.
2012. máj. 21. 21:36
3/14 anonim válasza:
Szerinted a szüleid nem képesek megoldani a helyzetet??
18 évesen azt hittem van annyi esze az embernek hogy nem avatkozik mások életébe bele..Neked hogy esne ha anyud belekotnyeleskedne az életedbe??
Ne foglalkozz vele.Felnőtt ember vagy,éld a saját életedet.Anyud meg akármit is csinál,pontosan tudja,hogy mit miért csinál,és mi lesz ennek a következménye.Ha ő vállalja,ha tudja akkor hagyd,hogy ő maguk lerendezzék.
2012. máj. 21. 21:36
4/14 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem mondja el ...és apámat átvágja.és igen sajnos láttam pár levelet.egyszer véletlen mert úgy maradt amikor oda ültem a géphez..utána meg már csak annyit vettem észre hogy állandóan gépnél ül..ja meg másik nem engedi h bemenjen apu a boltba??:O mert hogy mit keres ott a munkahelyén.stb stb. undorító hogy nem mondja a szemünkbe a dolgot.ismerősöm is így járt anyámnak nagy barátnője volt aki most már a másik pasival él.és jól tudhatja h azóta se beszélnek a gyerekei vele.és ez lesz itt is!! mert kamuzik mindenkinek...megkérdeztem h kiez? erre h a kolléganője..mert áll néven van fenn ..és azt hiszi h olyan hülye vagyok h nem jövök rá..!!!
2012. máj. 21. 21:44
5/14 anonim válasza:
Szállj le róla szépen. Azt csinál,amit akar. Nem vagy már négyéves,hogy Te számíts ebben a dologban. Lehet 17 éve nem működik a dolog,mégis együtt maradt apáddal,hogy együtt neveljenek fel. Most már akár magával is foglalkozhat. Apád meg kiheveri,mint ahogy a megcsalt nők.
2012. máj. 21. 21:45
6/14 anonim válasza:
Nos, ha apád csalná anyádat, mindenki azt javasolná,hogy azonnal mondd el.Mivel fordított a helyzet, így mélyen hallgatnod kell a többség szerint. Csináld azt,amit jónak gondolsz.
2012. máj. 21. 21:59
7/14 anonim válasza:
Kedves 3. és 5. : tiszta szívből kívánom nektek, hogy legyetek egyszer hosszú időn át (vagy akár csak egyszer is) megcsalva úgy, hogy a környezetetekben mindenki tudta, de senki sem szólt róla nektek! Remélem majd akkor is azt mondjátok, hogy helyesen tették, hogy nem szóltak bele, elvégre a ti életetekről van szó!
2012. máj. 21. 22:40
8/14 anonim válasza:
Mi jártunk így, és én megmutattam apukámnak a leveleket. Pár évig bizalmatlanok voltak egymás felé, sértegették egymást elég sokat, de csak nem váltak el, lecsendesedtek a kedélyek. Én nem bántottam anyámat ezért, az ő kapcsolatuk, de falazni se akartam neki. 24N
2012. máj. 22. 00:02
9/14 anonim válasza:
Szerintem anyukád magánéletéhez semmi közöd sincs, ne szólj ebbe bele.
Ha apukád nem vette észre, valószínű őt sem érdekelheti annyira.Ahogy Neked feltűnt, úgy ha apukád kicsit jobban odafigyelne anyukádra, akkor neki is feltűnne a dolog.Hagyd ezt a dolgot rájuk, minden okkal történik, ne avatkozz bele az ő magánéletükbe!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!