Hogyan hozhatnám vissza a pillangókat a gyomromba?
Ha nap mint nap együtt vagytok, akkor egy kicsit ne találkozzatok. Akkor hiányozni fog... de ne ezer pillangót várj.
Vagy tényleg menjetek el valahová, ahová nem/ritkán szoktatok: kirándulni, nyaralni, welnesezni, stb.
Ez nagyon egyszeru:
Kapcsoljátok ki a TV-t a Rádiöt, a mobilokat, húzzátok ki a telefont, kuldjétek a gyereket táborba és töltsetek egyutt pár napot egymással az ágyban, beszélgessetek sokat az eddigi együttöltött idöröl, nosztalgiázzatok, egyetek jókat, és szexeljetek amennyi csak belefér!
Amúgy a pillangókat nem a szerelem érzése okozza, hanem az ha másnak akarsz látszani mint aki vagy.
Vagy nem vagy elégedett az állapotoddal (pl hogy nincs senkid) és ezen akarsz változtatni!
Lényegében ugyanaz mint a vizsgadrukk...
A szerelemnek ehhez köze nincs!
Az már az ez feletti lépcsöfokokon található!
A szerelem érzése a kiteljesedettség, és a boldogság érzése illetve az örömé, amikor ugy gondolsz magatokra hogy istenem de szerencsés ember vagyok hogy nekem ez mind összejött! Na ez a Szerelem érzése!
Gondoltam ha kétszer is leírom, hogy nem akarom megcsalni a párom, akkor senki nem fog vádaskodni a megcsalással, mert felfogja mindenki, úgy látszik tévedtem. Aki írta hogy vessek véget a kapcsolatnak, arra kérem olvassa át a kérdést és a válaszokat!
Nálunk elég gyakori az hogy eljárunk közösen, sokféle helyre, meg az is hogy akár 3 napig folyamatosan együtt vagyunk és ki se jövünk az ágyból. Újdonságot nehéz hozni a kapcsolatba, mert mi magunk vagyunk az újdonság :)
Előttem válaszoló! Tényleg olyan érzés mint a vizsgradrukk!! :)
Ja, az a pillangóhad nekem is hiányzik:-))))))))
egyszer megkérdeztem a férjemet, a férfiak is így éreznek -e , ő is a vizsgadrukkhoz hasonlította, de azt mondta, köszöni, elég volt neki, amit miattam átélt az elején, egy életre kiizgulta magát ( nehezen adtam be a derekam, egy pár randit lemondtam).
Kipróbáltam az előbbiekben leírt praktikákat is, hát izgi napok azok voltak, de ez mégsem az a lábremegéses.
Nem gondolom, hogy valaha érzem még (márhogy a meglévő kapcsoalatomban). És mivel csalni meg nem áll szándékomban, így a múlt szép, de letűnt érzésének tekintem...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!