Van esély arra, hogy meg fog változni? (igénytelen férfi)
Az én barátoméknál is ugyanez van. Csak hogy egy példát említsek: mosogatás után semmi törölgetés, rögtön be a tányérokat a szekrénybe. Mi sem törölgetünk, ha nincs sok edény, hanem csöpögtetőbe rakjuk, de akkor is megvárjuk, míg megszárad. Néha a mosogatás annyit jelent, hogy bedugjuk a víz alá a kanalat...
De a párom tökre nem ilyen. Segít nekem összepakolni, meg minden, bár ő is bele tud ülni a koszba, ahogy én is. De ha valamelyikünkre rájön, akkor segítünk egymásnak, felosztjuk a házimunkát, és csillog-villog minden.
Az ilyen esetekben szerintem 2 verzió van! Vagy ő húz le téged, vagy te húzod fel a te szintedre őt!
Sok sikert és türelmet!
Én páromnál is ez volt a helyzet. Anyjával ketten laktak együtt, és gyűlöltem ott lenni. Direkt megfürödtem előtte, hogy ott ne kelljen, és hazajövetelnél ahogy megjöttem ruha a mosógépbe, én meg a zuhany alá. Kutyaszőr mindenben(kád, kaja, tányér. Nekünk is van kutyánk, de ami ot van, az hihetetlen), 100 éves kosz a padlón, ragacsfoltok a konyhában, mindenhol. Tényleg nagyon undorító. Én gyanítom, hogy régen onnan kaptam el pár női bacit.
De mióta összeköltöztünk jól elvagyunk, csak széthagyja a dolgait, de van, hogy én. Akkor ő szól rám :) Náluk az anyja volt olyan, ő csak beletörődött. Szerintem változni fog, ha ápolt, akkor biztosabb megfogja becsülni a tiszta, rendes környezetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!