Ti engednétek a 17 éves lányotoknak, hogy ott aludjanak a fiú szüleinél? 17 éves lesz júliusban.
Figyelt kérdés
Eddig csak az volt megengedve, hogy pénteken, szombaton maradhatott éjfélig.2012. máj. 21. 10:55
21/24 anonim válasza:
Az bisztos hogy az eltiltás nem old meg semmit!!!
22/24 anonim válasza:
azta csak nézek itt hogy az én anyám miért ilyen maradi!
Mi a párommal 4 hónapja vagyunk együtt, előtte volt 1 év szakítás és azelőtt 3év 8hónapot jártunk! Nekem a mai napig nem engedte meg hogy én a barátomnál vagy fordítva aludjunk! Sajnos, és igen titokban hazugságban csináljuk, mert azt sem tudja hogy élek nemi életet! Ha tudná, akkor egy-egy veszekedés alkalmával az orrom alá dörzsölné mekkora k**** vagyok, szóval hajrá engedd meg neki!
23/24 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy sokkal jobb, ha megengeded, mert így hazudozni fog, megkéri a barátnőjét, hogy falazzon, stb. Én nagyon jóban vagyok a lányommal, nem mondom, hogy a legjobb barátnők vagyunk, mert ez nem igaz, de nagyon megbízik bennem, és nem élek vele vissza. Ezért tudom, hogy mindent elmond nekem, én pedig nyugodt vagyok, mert mindig tudom, hogy hol van és mit csinál, nincs értelme hazudnia. Igaz, már nagyobb, mint a tiéd, de 12 éves korától kezdve (akkor kezdett el menstruálni) beszélgettem vele a gyerekvállalásról, a nemi betegségekről, az intimitás fontosságáról, mindig az ő szintjére leegyszerűsítve. Nem akarok dicsekedni, de nagyon jól sikerült a dolog. Eszébe sem jut, hogy szexel zsarolja a párját, vagy hogy terhességgel akarjon megfogni valakit, ami a gyakot elnézve elég jó eredmény. Szóval én azt mondom, hogy ne tilts meg neki, de legyen tudatában annak, hogy ez részedről mekkora engedmény, és hogy ezzel ne éljen vissza (pl., ha megbeszélitek, hogy reggel 10-re otthon van, legyen ott). A fogamzásgátlásról is beszélgess el vele, és arról, hogy a gyerekvállalás két ember döntése, nem egyedül az anyáé. És, hogy milyen hatalmas felelősséggel jár ez az egész. Beszélgess vele az abortuszról is, hogy mi a véleménye róla (nyilván van neki), és hogy ő milyen fogamzásgátlási módszereket ismer, és melyiket szeretné alkalmazni, ha arra kerül a sor. Kérd meg, hogy ezekről beszéljen a párjával is. Először lehet, hogy zavarban lesztek mindketten, de ha megbeszéltétek, hidd el, hogy jobb lesz.
24/24 anonim válasza:
A barátnőm nővére 15 éves kora óta aludt a 18 éves barátjánál és fordítva. Mondjuk mostmár 3 éve együtt vannak és szeretik egymást, nem történt semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!