Én nem anyuka vagyok, hanem a gyerek (mostmár nagy gyerek: 22 éves). De ha megengeded, akkor én is válaszolnék. Én a párommal 16 éves koromban jöttem össze, azóta is együtt vagyunk. Anyukám nekem nem tiltotta de nem is nagyon örült neki, hogy ott alszok a fiúnál. Szerintem engedd meg neki nyugodtan, de mondjuk egy héten csak egyszer-kétszer. Ha a szex miatt aggódsz, azt tudják napközben is csinálni, nem kell ahhoz ott aludni. :) A lányod elmondhatja, majd hogy milyen jófej anyukája van!
2012. máj. 21. 12:25
12/24 anonim válasza:
Megengedném, mert legalább jó helyen vannak. És biztosítanám arról, hogy ha bármilyen "baleset" történik, hozzám nyugodtan fordulhat, nem tépem le a fejét. Az én lányom 20 éves, és 18 évesen úgy járt, hogy elszakadt a gumi. Sírva hívott fel szegény. Bementem az ügyeletre, írattam fel eseményutánit, másnap kiváltottam és semmi baj nem lett belőle. Ő szegény sokkot kapott, eszébe se jutott, mit kéne tenni, pedig tudta, hogy van ilyen gyógyszer. Utána íratott fel magának hagyományos fogamzásgátlót. A lényeg, hogy bízzatok meg egymásban. Nem attól fogja elveszteni a szüzességét (ha még az), hogy ott alszik. Azt egy délután is "le lehet zavarni".
2012. máj. 21. 12:40
13/24 anonim válasza:
utolsónak igaza van!
a legjobb ha úgy engeded meg neki, hogy előtte elmondod mennyire fontos a védekezés, és bármi baj történik, hozzád forduljon, és ne ide írogasson hülyeségeket, meg kérdezze meg a tapasztalatlan barátnőit
szerintem a szex nem (teljesen) korfüggő, viszont az már annál inkább baj, ha megfelelő felvilágosítás hiányában elkap valamilyen komoly betegséget, terhes lesz vagy olyan tapasztalatokat szerez, amik egy életre elveszik tőle a kedvét (gondolok itt a diszkós élményekre...)
2012. máj. 21. 13:32
14/24 anonim válasza:
Én 16 voltam mikor megengedték. A barátom akkor 24 volt. Akkor még épp a szüleinél lakott, de nemsokkal később vett magának egy lakást, onnantól már nála aludtam. De ő is aludt nálunk sokszor. Anyukám tudta, hogy nem azon múlik, hogy lefekszek-e vele, hogy ott alszok-e, vagy sem. Fényes nappal délután kettőkor is lehet szexelni. És mi ezt meg is tettük, erről pedig felvilágosítottam a szüleimet. Onnantól kezdve nem volt mit tiltani, nem volt indok, hogy miért ne alhatnék vele.
2012. máj. 21. 14:05
15/24 anonim válasza:
Nem engedném el. 17 évesen én sem aludtam a páromnál, és nem is akartam. Vajon miért? Nem volt az 100 éve csak mondjuk 6-7.
Voltak értékeim, voltak nézeteim, amiket most is fenntartok. 17 éveseknek nem való az együttalvás, majd 2-3 év múlva...16 évesen összetehetné a két kezét, hogy 12-ig maradhat.
Én 18 évesen is minden nap 9-re haza kellett érjek. Na az a másik véglet. De valahol az aranyközéputat meg kellene találni.
Még 17 évesen kicsit korai. Az együttalvás, a szex két felnőtt ember komoly kapcsolatába kell beleférjen szerintem.
2012. máj. 21. 14:21
16/24 anonim válasza:
Utolsó: dejó hogy nem ilyen a felfogásom!:-)
2012. máj. 21. 14:30
17/24 anonim válasza:
15/16
kifejtenéd nekünk hogy miért nem jó 17 évesen ha vele alszik? mi baja lehet?
2012. máj. 21. 14:35
18/24 anonim válasza:
Jézusom milyen válaszok érkeztek!
A tiltás hazugságra nevel!!!!! Ha meg akarja tenni, meg fogja az engedélyed nélkül is! Ha ismered a fiút és a családját, szerintem nyugodtan engedd meg neki!
Nem értek egyet azzal, hogy már a 14-15 éves lányok ilyen életet kezdenek élni, de sajnos ez a szomorú igazság! Hatalmas a generációs különbség és megváltozott a világ! 17 évesen már nem kis gyerek és nem buta kislány!
2012. máj. 21. 15:07
19/24 anonim válasza:
hidd el már javában dugnak jó ideje, most mit parázol, hadd feküdjenek össze egyszer normálisan. Addig egészséges míg egy ember farkához ragaszkodik, majd aggódj akkor ha nem tudod h este hol volt és kikkel kúrt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!