Ti bele szoktatok nézni a férjetek email-jébe, telefonjába?
"A telefonja szintén tabu. Szerintem ilyen csak nőknek jut eszébe."
Kapcsolatunk elején a párom kutakodott az enyémben. Persze rájött, hogy nincs miért aggódnia, de azért kiakadtam, amikor megtudtam.
De aztán belegondoltam, hogy annyi megcsalást lehet látni-hallani (vagy akár itt olvasni), hogy meg lehet érteni, ha a bizalom nem vak, hanem mondjuk 99 %-os. Mind a kettőnkben benne van, hogy félünk a megcsalatás okozta megalázottságtól. De úgy tűnik, mindkét részről felesleges az aggodalom.
Közös telefont, közös facebookot, közös emailt nem akarok, egyrészt, attól, hogy kapcsolatban vagyunk, még külön személyek vagyunk, másrészt, megette a fene, ha csak azért nem flörtöl másokkal, mert nincs saját telefonja/facebookja stb.
7-es válaszadó
Mi megszoktuk nézni egymás levelezéseit, de nem azért mert nincs meg a bizalom, vagy gyanakodnánk egymásra. Sőt! Olyan harmónia van közöttünk, hogy megcsalásra nincs semmi ok sem. Szeretjük és megbízunk egymásban. Csupán csak kíváncsiságból, hogy mással mi érdekes történik, vagy csak úgy ok nélkül. Volt már, hogy fel is hívott a párom telefonon, hogy ugorjak be majd a testvéremhez hazafele menet, mert írt nekem, hogy hozzak el tőle valamit..
Szerintem nincs ezzel gond. Legalábbis köztünk. Nem zavar minket. Eszünk ágában sincs féltékenykedni. Na jó, előfordul a féltékenykedés, de nem ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!