Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bele szoktatok nézni a...

Ti bele szoktatok nézni a férjetek email-jébe, telefonjába?

Figyelt kérdés
Nincs semmi probléma, nyitott könyv egymás előtt minden dolog, de mégis...a kisördög nem alszik, vagy hülyeség?
2012. máj. 21. 10:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Kutakodásból nem nézek bele, de nálunk is előfordul, hogy megkér nézzek bele, a levelezéseibe, vagy a telefonjába. (oda vissza megy ez)

Amúgy meg kár lenne kutakodnom is, egy elég intelligens férfival jöttem össze, így, ha meg akar csalni a neten, kamu e-mailt csinálna szerintem.

2012. máj. 21. 11:05
 22/37 anonim válasza:
Nem szoktam megnézni. Ha valaki félre akar lépni, félre is fog. De mivel nem kergetem ezzel az őrületbe magam, hogy kémkedek utána, így vidám vagyok, boldog, szeretem, minden ok, ezt Ő is látja, így nincs miért másfelé kacsingatni. Ha mindezek ellenére megtenné, akkor mutatnám az ajtó felé vezető utat és a bőröndök helyét:))
2012. máj. 21. 11:07
 23/37 anonim ***** válasza:

Itthon egy laptopunk van, minden jelszavam el van mentve, szóval akár bele is nézhetne a levelezéseimbe, de nem teszi. Tudja ő is, én is, hogy nincs titkolózni valónk, de tiszteletben tartjuk a másik dolgait. Soha nem turkálnék a telefonjában, táskájában, e-mailjeiben, ahogy ő sem az enyémben. Az más kérdés, hogy sokszor megkérjük a másikat, ha pl. én főzök lent, de várok egy mailt, nézze már meg nem érkezett -e még meg. De nem önállósítjuk magunkat ilyesmikben. Sőt, volt, hogy nem voltam itthon, valamit meg akart nézni facebookon (én meg soha nem jelentkezek ki) és az enyémbe lépett be, felhívott, hogy bocsi, de ez történt.

Nincs értelme turkálni a másik dolgaiban. Ha meg akar csalni, akkor is megfog ha naponta hússzor végigkutatok mindent. De elég rossz lehet olyan kapcsolatban élni, ahol a másik szinte vadászik egy oda nem illő sms-re, mail-re, mintha legalábbis várná, hogy beigazolódjon a gyanúja.

2012. máj. 21. 11:08
 24/37 anonim ***** válasza:

Kutakodási szándékkal nem szoktam,de ha kéri,akkor olvasok mailjét,ha csörög a telefon,az veszi fel akihez közelebb van,max átadja.

El van mentve minden jelszó,igy nem érdekes.

De amig nem volt,mig külön laktunk,addig sem gyanakodtam semmire,megbizom benne,nem a megcsalós fajta férfi.

2012. máj. 21. 11:17
 25/37 anonim ***** válasza:
Nem, mert megbízom benne, ez alapvető. Az én párom van annyira okos, ha esetleg félre is lépne, nem hagyna a telefonban, e-mailben bizonyítékot. Akkor szoktam csak belenézni, ha ő hív oda a géphez valamiért, hogy nézzem meg ezt vagy azt, amit kapott e-mailben. A telefonján is szoktam netezni, de csak úgy, hogy megkérdezem, hogy megnézhetem ezt, vagy azt rajta. Persze mindig megengedi, vagy van, hogy önként kér meg rá, hogy nézzek meg benne valamit. Tehát számtalan lehetőségem lenne, de minek kutakodjak. Tökéletesen jól megvagyunk, szeretjük egymást, nincs okom gyanakodni.
2012. máj. 21. 11:29
 26/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nem veszi kutakodásnak, hogyha jelzi a gép hogy levelem jött és megnézi, vagy a telefonon akár...szimplán kíváncsi. Amúgy csak azért kérdeztem, mert a múltkor tök véletlen belementem a levelezésébe és egy csaj írt neki valami párkereső oldalról, hogy mi van vele és, hogy a házasság akadály lehet, de azért levelezhetnének...addig eszembe sem jutott belenézni.
2012. máj. 21. 11:46
 27/37 A kérdező kommentje:
na erre azért rákérdeztem, hogy ez mi? Évekkel ezelőtt írt és most reagált a nő, meg küldött fotókat is. Na ilyen, bármikor előfordulhat és azért nem említette nekem, hogy ne idegesítsem magam rajta.
2012. máj. 21. 11:48
 28/37 anonim ***** válasza:
csak akkor ha megkér. plusz teljesen értelmetlen lenne kutakodni még akkor is, ha úgy érezném titkol valamit, mert nagyon remélem van annyi esze,hogy nem az általam ismert email címet és telefonszámot használná.
2012. máj. 21. 12:25
 29/37 anonim ***** válasza:

2,5 év alatt egyszer néztem bele a telefonjába. Akkor tudtam meg, hogy megcsal, szóval abszolút nem szégyellem magam, hogy ilyesmit tettem. Neki van mit szégyellnie: kihasználta a bizalmamat.

Azóta persze már vége.

2012. máj. 21. 12:30
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem. Még akkor se, ha elfelejt kilépni. Szépen kilépek, nem bámészkodok. Amit tudnom kell, azt úgyis elmondja. A telefonja szintén tabu. Szerintem ilyen csak nőknek jut eszébe. Az én párom nagyon megsértődne, ha kutatnék, így még csak nem is gondolok rá, hogy mi lenne, ha... Viszont sógorom barátnője rendszeresen nyomoz sógorom után. És olyanokon akad ki, hogy egy nagy régi, óvodából maradt nő ismerősének azt írja, hogy "puszillak". Ha találkoznak, puszival köszöntik egymást, attól is falnak megy. De, ami a legviccesebb, hogy ő olvasgatja az sms-eit, és ő akad ki és vonja kérdőre a sógoromat. 1 éve vannak együtt, nem tudom, meddig fogja bírni szegény, de már közeleg a vége... 26/N
2012. máj. 21. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!