Ti bele szoktatok nézni a férjetek email-jébe, telefonjába?
Kutakodásból nem nézek bele, de nálunk is előfordul, hogy megkér nézzek bele, a levelezéseibe, vagy a telefonjába. (oda vissza megy ez)
Amúgy meg kár lenne kutakodnom is, egy elég intelligens férfival jöttem össze, így, ha meg akar csalni a neten, kamu e-mailt csinálna szerintem.
Itthon egy laptopunk van, minden jelszavam el van mentve, szóval akár bele is nézhetne a levelezéseimbe, de nem teszi. Tudja ő is, én is, hogy nincs titkolózni valónk, de tiszteletben tartjuk a másik dolgait. Soha nem turkálnék a telefonjában, táskájában, e-mailjeiben, ahogy ő sem az enyémben. Az más kérdés, hogy sokszor megkérjük a másikat, ha pl. én főzök lent, de várok egy mailt, nézze már meg nem érkezett -e még meg. De nem önállósítjuk magunkat ilyesmikben. Sőt, volt, hogy nem voltam itthon, valamit meg akart nézni facebookon (én meg soha nem jelentkezek ki) és az enyémbe lépett be, felhívott, hogy bocsi, de ez történt.
Nincs értelme turkálni a másik dolgaiban. Ha meg akar csalni, akkor is megfog ha naponta hússzor végigkutatok mindent. De elég rossz lehet olyan kapcsolatban élni, ahol a másik szinte vadászik egy oda nem illő sms-re, mail-re, mintha legalábbis várná, hogy beigazolódjon a gyanúja.
Kutakodási szándékkal nem szoktam,de ha kéri,akkor olvasok mailjét,ha csörög a telefon,az veszi fel akihez közelebb van,max átadja.
El van mentve minden jelszó,igy nem érdekes.
De amig nem volt,mig külön laktunk,addig sem gyanakodtam semmire,megbizom benne,nem a megcsalós fajta férfi.
2,5 év alatt egyszer néztem bele a telefonjába. Akkor tudtam meg, hogy megcsal, szóval abszolút nem szégyellem magam, hogy ilyesmit tettem. Neki van mit szégyellnie: kihasználta a bizalmamat.
Azóta persze már vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!