Ti bele szoktatok nézni a férjetek email-jébe, telefonjába?
Figyelt kérdés
Nincs semmi probléma, nyitott könyv egymás előtt minden dolog, de mégis...a kisördög nem alszik, vagy hülyeség?2012. máj. 21. 10:07
11/37 anonim válasza:
Nem. Nem bírnám olyan kapcsolatban, ahol elfér a kisördög.
12/37 anonim válasza:
Ötödik vagyok.
Nem én voltam, de felpontozom mindkét válaszodat.
Semmi olyat nem írtál ami miatt le kellene pontozni.
21/F
13/37 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy az én dolgaimba belekukkant, mert nem titkolok semmit előtte. Én a magam részéről nem tartom helyesnek, hogy megnézzem, mert megbízom benne. Vagy, ha ő akkor én is? Ez a kérdés.
2012. máj. 21. 10:30
14/37 anonim válasza:
Nálunk én tartom fejben a pénzügyeket, viszont minden tranzakcióról meg csoportos beszedésről a férjem telefonjára jön sms, ezért ha reggel jön üzenete, megnézem. A postafiókjához is tudom a jelszavát, de soha nem nézem meg, ha nem kér meg rá. Sőt, van a telefonján egy tök jó játék, így sokszor játszom vele hosszabb ideig, de ilyenkor soha nem szoktam kutakodni. Nincs mi után.
15/37 anonim válasza:
Nem szoktunk kutatni egymás dolgaiba, de tudjuk egymás jelszavát.
Szerintem ahol titkolózni meg leskelődni kell a másik után, az már eleve halálra ítélt kapcsolat.
16/37 anonim válasza:
Nálunk ezek szinte közös dolgok. Nem titkolózunk egymás előtt. Nem olvasgatom a leveleit, de nem tragédia, ha látom, mit ír, vagy neki ki írt. Telefon ugyanígy. Munkahelyi hívásokat nem szoktunk eymásnak felvenni, hisz úgy sem tudunk rá válaszolni :) De amúgy nézegethetem a telefonját, ha akarom és viszont. Ha nincs vaj a fejünkön, akkor mi értelme a titkolózásnak? Teljesen megbízunk egymásban. A legfontosabb, hogy barátok is vagyunk, nem csak egy szerelmes pár.
17/37 anonim válasza:
Én soha nem néztem senkiét,de az enyémben már kutakodtak.Úgyhogy én semmiféle jelszót és ilyesmit nem adnék meg senkinek,mert volt egypár szakításom,ahol ezzel simán visszaéltek volna ha lett volna rá lehetőségük.
18/37 anonim válasza:
így van az ördög soha nem alszik...
ettől függetlenül, nem szoktam sem a telefonját sem az emailjeit megnézni...pedig megtehetném, mert mi ismerjük egymás jelszavait...de nincs rá szükség...
19/37 anonim válasza:
Nem nézegetjük egymás telefonját és emiljeit.Ez magánügy.
Nincs takargatnivalóm de bepipulnék ha belemézne a telómba.
20/37 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen korrekt hölgyek válaszát olvasom! Jó tudni, hogy érdemes felülemelkedni a rossz gondolatokon, amik csupán butaságok! :)
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 21. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!