Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bele szoktatok nézni a...

Ti bele szoktatok nézni a férjetek email-jébe, telefonjába?

Figyelt kérdés
Nincs semmi probléma, nyitott könyv egymás előtt minden dolog, de mégis...a kisördög nem alszik, vagy hülyeség?
2012. máj. 21. 10:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Nem. Nem bírnám olyan kapcsolatban, ahol elfér a kisördög.
2012. máj. 21. 10:28
 12/37 anonim ***** válasza:

Ötödik vagyok.

Nem én voltam, de felpontozom mindkét válaszodat.

Semmi olyat nem írtál ami miatt le kellene pontozni.

21/F

2012. máj. 21. 10:30
 13/37 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy az én dolgaimba belekukkant, mert nem titkolok semmit előtte. Én a magam részéről nem tartom helyesnek, hogy megnézzem, mert megbízom benne. Vagy, ha ő akkor én is? Ez a kérdés.
2012. máj. 21. 10:30
 14/37 anonim ***** válasza:
Nálunk én tartom fejben a pénzügyeket, viszont minden tranzakcióról meg csoportos beszedésről a férjem telefonjára jön sms, ezért ha reggel jön üzenete, megnézem. A postafiókjához is tudom a jelszavát, de soha nem nézem meg, ha nem kér meg rá. Sőt, van a telefonján egy tök jó játék, így sokszor játszom vele hosszabb ideig, de ilyenkor soha nem szoktam kutakodni. Nincs mi után.
2012. máj. 21. 10:31
 15/37 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk kutatni egymás dolgaiba, de tudjuk egymás jelszavát.

Szerintem ahol titkolózni meg leskelődni kell a másik után, az már eleve halálra ítélt kapcsolat.

2012. máj. 21. 10:37
 16/37 anonim ***** válasza:
Nálunk ezek szinte közös dolgok. Nem titkolózunk egymás előtt. Nem olvasgatom a leveleit, de nem tragédia, ha látom, mit ír, vagy neki ki írt. Telefon ugyanígy. Munkahelyi hívásokat nem szoktunk eymásnak felvenni, hisz úgy sem tudunk rá válaszolni :) De amúgy nézegethetem a telefonját, ha akarom és viszont. Ha nincs vaj a fejünkön, akkor mi értelme a titkolózásnak? Teljesen megbízunk egymásban. A legfontosabb, hogy barátok is vagyunk, nem csak egy szerelmes pár.
2012. máj. 21. 10:49
 17/37 anonim ***** válasza:
Én soha nem néztem senkiét,de az enyémben már kutakodtak.Úgyhogy én semmiféle jelszót és ilyesmit nem adnék meg senkinek,mert volt egypár szakításom,ahol ezzel simán visszaéltek volna ha lett volna rá lehetőségük.
2012. máj. 21. 10:57
 18/37 anonim ***** válasza:

így van az ördög soha nem alszik...

ettől függetlenül, nem szoktam sem a telefonját sem az emailjeit megnézni...pedig megtehetném, mert mi ismerjük egymás jelszavait...de nincs rá szükség...

2012. máj. 21. 10:59
 19/37 anonim ***** válasza:

Nem nézegetjük egymás telefonját és emiljeit.Ez magánügy.

Nincs takargatnivalóm de bepipulnék ha belemézne a telómba.

2012. máj. 21. 11:03
 20/37 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen korrekt hölgyek válaszát olvasom! Jó tudni, hogy érdemes felülemelkedni a rossz gondolatokon, amik csupán butaságok! :)

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 21. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!