Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek befolyásolja az a...

Szerintetek befolyásolja az a sikeremet a párkeresésben, hogy dohányzom?

Figyelt kérdés
22L

2012. máj. 20. 21:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nagyon befolyásolja. Ki nem állhatom a cigifüstöt! 20L
2012. máj. 20. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindenkinél változó.

Mikor összejöttem a párommal, még dohányzott, igaz nagyon odafigyelt rá, h ebből én a legkevesebbet érezzek (én nem dohányzom). Pl. minden szál után elment fogat- és kezet mosni, annak ellenére, h sosem kértem erre, sőt megjegyzést sem tettem arra, h nem kedvelem az ilyesmit. Aztán nem sokkal később leszokott.

De ismerek olyan párt, ahol a nő dohányzik, a férfi már sok évvel ezelőtt leszokott, és azt nem mondanám, h nem zavarja a hapsit, de tolerálja.

Szóval azt gondolom, h mikor már benne vagy egy kapcsolatba nem döntő szempont, viszont az ismerkedésnél elég taszító lehet (főleg egy nem dohányos számára), ha valakiből ömlik a cigiszag. Ezért ha úgy érzed, h emiatt kevesebb az esélyed az ismerkedésre, érdemes figyelni tényleg a gyakori kézmosásra, a szájhigiénére, h ne a lakásban cigizz, mert a tiszta, öblítő illatú ruhák is hamar átveszik a szagokat.

2012. máj. 20. 21:54
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Én nem dohányzom, így nálam kapásból kizáró ok. És szerintem sokan vannak ezzel így.
2012. máj. 20. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

A szomszédom lánya ( soha sem dohányzott ), egyetemet végzett, sikeres élet, férjhez menés előtt álló vonzó nő.

Nemrég nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak nála. Nagyon hosszasan kigyógyították, de tönkrement a kapcsolata, az élete. Árnyéka önmagának. Állítólag ezt a betegséget magzatként "örökölte". Az anyja láncdohányos a mai napig is. Így hordta ki, és a testvéreit is. Gondolj amit akarsz. Véletlen? A cigi tette? Mint leendő anyának, mi a véleményed?

2012. máj. 20. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát azon kívül hogy olykor halottam hogy nem jönne össze dohányossal xy. Én egyszer egy padon ültem egy lánnyal, hát biztos dohányzott, mivel hogy előttem szívta. Aztán nekem dőlt, hát istenem, olyan szaga volt hogy füüü.

Kösz nem.

2012. máj. 20. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Én dohányzom,és eddig csak olyan kapcsolatom volt,ahol a másik is cigizett.De volt olyan is,aki nem,és tolerálta,de olyan is,aki ezzel nyaggatott.Hátrányát nem éreztem ennek.
2012. máj. 20. 22:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt az se mindegy hogy mennyit szívsz.

Sőt még az se hogy milyet.

Ha csak pár szálat akkor annyira nem érzi rajtad.

Én elszívok naponta 2 dobozzal, meg a szobámban is szívom.

Szerintem nem sok esélyem van annál aki nem szereti a füstöt:)

2012. máj. 21. 00:13
 18/24 Snapette ***** válasza:
100%
Befolyásolja, persze, valószínüleg nem jössz majd össze egy harcos antinikotinistával, de nem hiszem, hogy erre vágynál. Aki dohányzik, annak amúgy is nagyobb valószínüséggel lesz dohányos a párja, aki meg nem, annak valószínű a párja sem. Vannak persze kivételek, de általában ez jellemző. Ettől nem kell megijedni, nem emiatt megy majd el melletted a nagy Ő, a neked való nagy Ő vagy ugyancsak dohányos, vagy tolerálja majd, vagy te hagyod el miatta, ha úgy hozza a sors, de ezen ne rágd magad.
2012. máj. 21. 02:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok dohányos, úgyhogy rám ne számíts.
2012. máj. 21. 10:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Elég valószínű mert sokan nem szeretik a dohányzó nőket, főleg a nem dohányzók. Nálam ez nem számít igazán barátnőm is dohányzik én is dohányoztam még 20 éves koromban de már vagy 4-5 éve nem gyújtottam rá, pedig mindig van cigaretta a házban a páromnál simán megtehetném de nem. 32/F
2012. máj. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!