Nektek vannak vicces story-jaitok gyerekkorotokból?
a szomszéd gyerekkel kb.4év körül. találtunk egy madár tollat, felvettük és levelekkel takargattuk, figyeltünk rá, hátha újra éled :)
meg az unokatesómmal régen szomszédok voltunk, (1 év van köztünk) 2-3 éves koromban meg közöltem vele, hogy ami az én játékom, az az enyém, ami az övé az is az enyém :)) meg még jó sok van:)
Egyszer alsóban az ebédlőben vettem fel a táskámat,de úgy,hogy átlendítettem a hátamon.De közben véletlenül levertem valakinek a tálcájáról a poharat,ami átrepült az ebédlő másik felébe.Mindenki észrevette.:)
5 éves voltam.Unokatesóimmal játszottunk.Valamivel felbosszantottak,elkezdtem kergetni őket és a vége az lett,hogy a fotelból beledőltem az üvegszekrénybe.Ez nem tudom,miért ilyen vicces:DDD
4 évesen ültem a nagymamám mellett a héven és odaült mellénk egy ismerőse.Elkezdett gügyögni nekem,én meg kilőttem a szemét egy játékpuskával,aminek volt egy kis tölténye,ami egy madzagra volt rögzítve:)
"4 évesen ültem a nagymamám mellett a héven és odaült mellénk egy ismerőse.Elkezdett gügyögni nekem,én meg kilőttem a szemét egy játékpuskával,aminek volt egy kis tölténye,ami egy madzagra volt rögzítve:)"
Mármint rendesen kilőtted a szemét? :S Amúgy elég agresszív gyerek lehettél, ahogy olvasom, mamádat is megrúgtad. :D
nos...hol is kezdjem:D volt pl, hogy tesommal és unokatesommal...(mindegyikünk lány..én a legidősebb) olyat játszottunk, hogy ilyen sima, nagyobb szép kő volt a háziállatunk...persze hiába akartuk hazavinni, nem engedték....pedig tök szépen gondoztuk:)
aztán hugom ment ki, anyu kérdezte hogy mit csinálok...(5-6 évesek lehettünk...max 7)...és mondta, hogy szexel a barbiekkal...és tényleg...
ahj van még ezer....persze ilyenkor nem jut eszembe...de mókás gyerekkorunk volt!:)
23L
3-4 éves voltam, épp az esti mesét néztem, mikor eljött hozzánk látogatóba a leendő óvónénim. Próbált nekem édelegni, hogy "én vagyok a Zsuzsa néni, jókat játszunk majd együtt" stb, mikor én közöltem vele, hogy:
-Zsuzsa néni állj arrébb, mert a nagy seggedtől nem látom a tévét.
6 évesen fárol beleestem a disznótrágyába. Fejjel lefele. Cuppant, mert elég puha volt. :D Nagyanyám a patakban mosta meg a fejem, a mai napig sem értem miért, mert volt fürdőkádunk...
4 évesen séta a városban szülőkkel, millió ismerős, köszönni kellett mindenkinek. Egy idő után megelégeltem és kijelentettem, hogy nem köszönök, mert nem is ismerem őket.
Mikor rossz voltam anyám sarokba állított én meg unalmamban összenyaltam a szép zöld falat.
Ugyanaz a zöld fal, ebéd, paradicsom leves. Anyám etetett, de már nem kellett több és belecsaptam kézzel a tányérba. Jöhettek a festők.
Ebéd az oviban, szólnak egy gyereknek, hogy jöjjön ki, nem állt fel, evett tovább, közölte, hogy nem megy, majd székestől kitettem az óvó nőnek :D
másik meg, ugyanígy ovis evésnél nem ettem meg a főtt paradicsomot, megkérdezte az óvó nő, hogy miért nem , mire azt feleltem, hogy: " Mert ez sz a r Gizi néni, kérem".
Papám osztogatott pénzt az unokáinak, mindenki annyi százast kapott,ahány éves, Nővérem hét évvel idősebb, ő kapott 1200 Forintot, nekem is akart adni egy 500-ast papa, de közöltem, " Papa, én mindjárt hat leszek" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!