A feleségemnek mostanában nagyon fontosak lettek a külsőségek, már féltem az egészségét?
Hogyan értessem meg vele, hogy nekem így is szép, így is szeretem?
7 hónapos a lányunk, 2 hónapja nagyon kemény diétába és edzésbe kezdett. Mindenféle szarokkal keni az arcát, a testét. Nagyon túlzásba viszi. Én úgy látom, már vékonyabb mint a terhessége előtt volt.
Köszönöm
Ő maga mit mond, mi a pontos célja?
Terhesség előtt egyébként mennyire edzett, mennyire voltak ezek fontosak?
Beszéltél már vele?
Esetleg, ha szeretnétek még kisbabát, mond meg neki, hogy ha túlzásba viszi a fogyást, a szervezete saját magát emészti fel, hogy életben maradjon és nem lehet majd gyereke többé, nem beszélve a halálról. Azonkívül a mostanit se fogja tudni felnevelni, ha nem lesz energiája!
A diéta és a fogyókúra nem ugyanaz. Nem kéne keverni a kettőt és halállal, meg minden baromsággal ijesztgetni.
Kérdező: Tudod pontosan miből áll ez a "kemény" diéta és edzés, amiért aggódsz? Bár a kemény edzés inkább a javára válik. A többi az étkezésen múlik.
"Hogyan értessem meg vele, hogy nekem így is szép, így is szeretem? "
A legtöbb ember nem a párjának akar megfelelni, hanem saját magának. És ez rendjén is van, amíg mindkettőjük értékrendjébe belefér.
"Mindenféle szarokkal keni az arcát, a testét. " Gondolom a striákat próbálja kezelni a testén, az arcát pedig nem tudom mivel kenheti. -Smink talán...?-
Szoptatás: nem értem, miért kell emiatt magyarázkodni. Mi így döntöttünk, belevonva a gyerekorvost és a feleségem orvosát is.
Edzés: minden nap futás 5-6 között, 1 óra. Ha hazaérek, megy tornászni szintén minden nap.
Diéta: nem arra figyel, hogy mit eszik hanem arra, hogy mennyit.
Egyébként sejtettem, hogy inkább lebaszást fogok kapni és belemagyarázzátok, hogy túlaggódom.... Na mindegy. Azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!