Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek mostanában...

A feleségemnek mostanában nagyon fontosak lettek a külsőségek, már féltem az egészségét?

Figyelt kérdés

Hogyan értessem meg vele, hogy nekem így is szép, így is szeretem?

7 hónapos a lányunk, 2 hónapja nagyon kemény diétába és edzésbe kezdett. Mindenféle szarokkal keni az arcát, a testét. Nagyon túlzásba viszi. Én úgy látom, már vékonyabb mint a terhessége előtt volt.

Köszönöm

2012. máj. 20. 09:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem is a médiának "köszönhető" a dolog.
2012. máj. 20. 10:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Ő maga mit mond, mi a pontos célja?

Terhesség előtt egyébként mennyire edzett, mennyire voltak ezek fontosak?

2012. máj. 20. 10:08
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező! Nekem akkor volt műtétem, amikor 8 hetes volt a kislányom, egy hétre nekünk is tápszert kellett használni, utána hála Istennek visszaállt a szopizásra, a feleséged mire műtötték? Egyébként szerintem is a média a felelős (egy részben) ugyanis azt akarják belesulykolni az anyukákba, ha szülés után nincs bomba alakod, sz*r nő vagy. Sőt lassan már az a divat, hogy terhesség altt se hízz 5 kilónál többet, nos én bevallom, 11 kg-t híztam, a harmadik hónaptól szigorú fekvésre voltam ítélve, és nem az volt a fontos, hogy mennyit hízok, hanem az, hogy ne veszítsem a babát, mégis mindenki azzal volt, hogy mennyit híztam. Én is szarul éreztem magam, de nem azért, amilyen vagyok, hanem azért, amit a környezetemtől kaptam, többek közt a védőnőtől is, hogy hogy lehet ennyit hízni, pedig eleve a súlyom alatt kezdtem a terhességet, szóval nehéz a környezeti hatásokat kizárni.
2012. máj. 20. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Beszéltél már vele?

Esetleg, ha szeretnétek még kisbabát, mond meg neki, hogy ha túlzásba viszi a fogyást, a szervezete saját magát emészti fel, hogy életben maradjon és nem lehet majd gyereke többé, nem beszélve a halálról. Azonkívül a mostanit se fogja tudni felnevelni, ha nem lesz energiája!

2012. máj. 20. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

A diéta és a fogyókúra nem ugyanaz. Nem kéne keverni a kettőt és halállal, meg minden baromsággal ijesztgetni.

Kérdező: Tudod pontosan miből áll ez a "kemény" diéta és edzés, amiért aggódsz? Bár a kemény edzés inkább a javára válik. A többi az étkezésen múlik.

"Hogyan értessem meg vele, hogy nekem így is szép, így is szeretem? "

A legtöbb ember nem a párjának akar megfelelni, hanem saját magának. És ez rendjén is van, amíg mindkettőjük értékrendjébe belefér.

"Mindenféle szarokkal keni az arcát, a testét. " Gondolom a striákat próbálja kezelni a testén, az arcát pedig nem tudom mivel kenheti. -Smink talán...?-

2012. máj. 20. 11:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Próbálj vele beszélni!Lehet elégedetlen magával és ezért viszi túlzásba....Mond el neki még egyszer, hogy szerinted árt magának és hogy szereted és gyönyörű számodra úgy ahogy van:)
2012. máj. 20. 12:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Szoptatás: nem értem, miért kell emiatt magyarázkodni. Mi így döntöttünk, belevonva a gyerekorvost és a feleségem orvosát is.

Edzés: minden nap futás 5-6 között, 1 óra. Ha hazaérek, megy tornászni szintén minden nap.

Diéta: nem arra figyel, hogy mit eszik hanem arra, hogy mennyit.

Egyébként sejtettem, hogy inkább lebaszást fogok kapni és belemagyarázzátok, hogy túlaggódom.... Na mindegy. Azért köszönöm.

2012. máj. 20. 13:31
 18/20 anonim ***** válasza:
A média hatása. Mert a csapból is az folyik, hogy egy nőnek már a szülés másnapján is tip-topnak kell lennie, mert ha már 55 kg felett van, akkor egy igénytelen zsírdisznó...
2012. máj. 20. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen a média a sok hazug reklámmal,sok nőt beetet,de sok nő ,naivan beveszi azt is,hogy a kozmetikusnál hagyott ezrek után,milyen szép lett.egyébként,ha nem mondaná,hogy ott volt, észre nem venné senki.Ezek után elég nehéz lesz visszaráznod a valóságba.Mutass neki képeket csontsovány nőkről,keress olyanokat akik elrettentenék az általuk kipróbált szerek mellékhatásaitól.egyenlőre nem jut más eszembe.kitartást!
2012. máj. 20. 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Hasd fogyozzon mindent eszik csak keveset akkor nem lehet olyan nagy baj de azt kerdezd meg tőle hány kg abbol sokmindent letudunk szürni
2012. máj. 20. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!