Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én párom fáradt...

Csak az én párom fáradt mostanában?

Figyelt kérdés

Dolgozik, elfárad ez oké. Ha ismerős hívja őt vagy minket akkor nem fáradt. Ha focizni kell menni, nem fáradt.

Ha szeretnék vele kettesben kimozdulni (séta az erdőben vagy a városban, tehát szinte ingyenes programok) akkor ő nagyon fáradt.

Télen érdekes módon soha nem volt fáradt, de akkor én nem szerettem volna a hideg miatt kimozdulni, mert könnyen megfázom.

Régen sokat beszélgettünk, kártyáztunk, együtt neteztünk, filmet néztünk. Most ezekhez is fáradt.

Én is fáradt szoktam lenni, de ha a párom szeretne valamit, nem rázom le azzal, hogy "bocs fáradt vagyok", hanem megteszem, akkor is ha utána hullának érzem magam. Legyen szó egy kis együttléről vagy főzésről.

2012. márc. 19. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Az én párom is fáradt!
2012. márc. 19. 11:12
 2/11 Ricky B válasza:
100%
Van ez a tavaszi fáradtságnak csúfolt baromság, ami igazából annyit jelent, hogy a mindenféle vitmainokat (D-vitamin pl) és ásványi anyagokat felélte a szervezet a télen, és kezd teljesen kimerülni. Ragadd karon és vonszold ki a napfényre, egyetek sok gyümölcsöt, vitamint. Ennyi. Én is fáradt voltam egy héttel ezelőttig... ;)
2012. márc. 19. 11:19
 3/11 Ricky B válasza:
100%
Bocsánat, most olvastam el teljes egészében a dolgot. Ha csak hozzád fáradt az más téma... Szerinte mozdulj ki Te is egy kicsit nélküle. Verbuváld össze a csajokat aztán usgyi. Sokat voltatok szerintem "összezárva" a télen, az ilyesmi megesik. Nem hiszem, hogy komoly dolog.
2012. márc. 19. 11:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Múlt héten 2x is túráztunk. De azért is megkaptam a csomagom. Hogy mindig annak kell lennie amit én akarok.

Ezt nem így látom. De munka után ha csak fürdés,evés és alvás van hosszú időn keresztül, hamar rámegy a kapcsolatunk.

2012. márc. 19. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Világgá tudnak kergetni ezzel a fáradtsággal! Igenis, ha valakit szeretek, akkor elmegyek vele sétálni vagy amire megkér.
2012. márc. 19. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:

"Télen érdekes módon soha nem volt fáradt, de akkor én nem szerettem volna a hideg miatt kimozdulni, mert könnyen megfázom."

Talán ez a gond. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy ha te sem mozdultál ki csak az ő kedvéért, akkor neki sem kell csak a te kedvedért.

2012. márc. 19. 11:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért nem akartam kimozdulni télen, mert ha megbetegszem, félő hogy kirúgnak. Ez nem miatta van, hanem hogy ne legyek munkanélküli.
2012. márc. 19. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok, amiket a férjek nagyon magukra vesznek és hiába van szerinted logikus magyarázat arra, hogy mit miért teszel vagy nem teszel, nem tudod megértetni velük.
2012. márc. 19. 11:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2012. márc. 19. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Nincs kedve veled lenni.Ez jön le a soraidból.
2012. márc. 19. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!