Csak az én párom fáradt mostanában?
Dolgozik, elfárad ez oké. Ha ismerős hívja őt vagy minket akkor nem fáradt. Ha focizni kell menni, nem fáradt.
Ha szeretnék vele kettesben kimozdulni (séta az erdőben vagy a városban, tehát szinte ingyenes programok) akkor ő nagyon fáradt.
Télen érdekes módon soha nem volt fáradt, de akkor én nem szerettem volna a hideg miatt kimozdulni, mert könnyen megfázom.
Régen sokat beszélgettünk, kártyáztunk, együtt neteztünk, filmet néztünk. Most ezekhez is fáradt.
Én is fáradt szoktam lenni, de ha a párom szeretne valamit, nem rázom le azzal, hogy "bocs fáradt vagyok", hanem megteszem, akkor is ha utána hullának érzem magam. Legyen szó egy kis együttléről vagy főzésről.
Múlt héten 2x is túráztunk. De azért is megkaptam a csomagom. Hogy mindig annak kell lennie amit én akarok.
Ezt nem így látom. De munka után ha csak fürdés,evés és alvás van hosszú időn keresztül, hamar rámegy a kapcsolatunk.
"Télen érdekes módon soha nem volt fáradt, de akkor én nem szerettem volna a hideg miatt kimozdulni, mert könnyen megfázom."
Talán ez a gond. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy ha te sem mozdultál ki csak az ő kedvéért, akkor neki sem kell csak a te kedvedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!