Szerintetek igazságos dolog ez a szüleimtől?
Figyelt kérdés
Én 70eFt-ot keresek(nettó), tesóm 50eFt-ot. Én iskolába járok, ami havonta több mint 30eFt, plusz a bejárás. A munkahelyem nem helyben van így nekem még az ebédet is fizetnem kell. Tesóm helyben dolgozik így haza tud jönni ebédelni, semmire se kell költenie,mert iskolába nem jár. Tőlem a szüleim elvárják, hogy minimum havi 15e Ft-ot leadjak, de tesómtól semmit nem várnak el. Szerintetek normális dolog ez? Mondtam már nekik,hogy ez nem igazságos, azt mondták majd mondják tesómnak is hogy adjon le,de azóta se egy ft-ot se adott még nekik. Én pedig gyűjtögetős vagyok, és így pár hónap alatt elég sok összejött(nem költöttem el minden hülyeségre),és ebből kifolyólag a szüleim most már a havi 15e Ft-ot is keveslik. Mit csináljak?:S2012. máj. 18. 17:08
11/11 anonim válasza:
Vigyél ebédet otthonról, máris több pénzed marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!