Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjátok a családon belül a...

Írjátok a családon belül a kiadásokat és a bevételeket?

Figyelt kérdés
A kiadásokat mennyire részletesen?
2012. máj. 18. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én régebben írtam és mindent tételesen.Ma már nem mert nincs szükség olyan mértékű beosztásra.

pl apukám az utolsó kenyér árát is felírja. Mindent ami létezik.

2012. máj. 18. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Irom,de csak hogy hol mennyit költöttünk (azt nemh mit vettünk).

Érdekes módon azóta kevesebbet költök.

2012. máj. 18. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem,nem írjuk, minek?
2012. máj. 18. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ésszerűen csinálni rendben van, azt a párom is írja, hogy hol mennyit költöttünk kb...

De nagyanyám egy vita alkalmával azt hányta fel édesapámnak, hogy lejegyezte az utolsó forintig mennyit költött ránk (unokákra) mióta megszülettünk...ez már beteg szerintem...főleg felhánytorgatni, mivel sosem kértük, csak "szeretettel" adták...:-S

2012. máj. 18. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Írjuk. Tavaly egy nagy naptárban minden naphoz beírtuk, hogy mennyit és mire költöttünk, de csak kategóriák szerint, mint bevásárlás, posta...Most egy programot használunk. Ugyanez a szisztéma, tehát a bevásárlásból származó kenyeret, ilyesmit most sem részletezzük. Hónap végén kinyomtatjuk. Még kördiagramunk is van hozzá! :D
2012. máj. 18. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha írjuk. Évente egy-két hónapban. Azért hogy lássuk, hogy mennyit változott a helyzet és tudjuk hogy kb. mennyi pénz kell kajára, tisztító-, és tisztálkodó szerekre. Úgy szoktuk hogy összegyűjtjük a blokkokat és és hó végén összeadjuk őket.
2012. máj. 18. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Hó végén összesítjük a számlákat, rezsit, bevásárlást, benzint, mindent. Semmi extrára nem kell gondolni, csak megnézzük, költöttünk-e többet, mint korábban, illetve ezek alapján meg lehet tervezni, hogy mikor jut mondjuk egy kisebb-nagyobb nyaralásra.
2012. máj. 18. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel szinte mindent kártyával veszek, nem kell írni ott a kivonat. az a heti 5000 pedig amit kiveszek kp-ben úgyis tudom,hogy kávákra ment el
2012. máj. 18. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem irjuk,nem kell figyelnunk,hogy mennyit koltunk,de szerintem vernem a fejem a falba,ha megis egyszer osszesitenem a kiadasainkat....lehet,hogy kiprobalom:-)
2012. máj. 18. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!