A bevételeket és kiadásokat számon szoktátok tartani? Gyűjtitek a számlákat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 20:47
2/5 anonim válasza:
Nem. Heti egy nagybevásárlás szabott keretből, és csak olyanra adok ki pénzt, ami indokolt. Gyűjtöttem a számlákat egy ideig, de soha nem adtam össze, így felhagytam vele.
3/5 anonim válasza:
igen, hó végén pedig összesíteni. de el van osztva már hogy hol mennyit és mikor költhetek, tehát ahhoz tartom magam. és hogy megnyugtassam magam a hó végén, azért összeadom.
kiadásoknál, ha több rezsi fogyott, akkor taktikát váltunk, hitelnél meg csak mérgelődök, hogy már megint többet vontak.:(((
4/5 anonim válasza:
Igen, mindent irok, kb az utolsó Ft-ig.
5/5 anonim válasza:
Igen, mivel legtöbbször a kártyáról fizetünk, így kontrollálom, nehogy túllépjük a tervezett keretet és hozzányúljunk a vésztartalékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!