A párom rajtam veri le az évekkel ezelőtt elszenvedett sérelmeit. Mit tegyek?
3-4 évvel ezelőtt történtek a dolgok, 2 lány is megcsalta. Mi 4 hónapja vagyunk együtt, képtelen megbízni bennem. Amióta együtt vagyunk, én azóta mindent megteszek, hogy érezze, hogy szeretem és nem kell más. Az a rögeszméje, hogy én találok jobbat, meg visszamegyek exemhez, mert úgyis visszakönyörgi magát stb. Nem érti meg, hogy sosem kezdeném újra a volt barátommal, mivel 1, én Őt szeretem, nem az exemet, másrészt pedig ha ő nem lenne, exem akkor sem jöhetne szóba, és tudja jól az okokat is, hogy miért. Engem is megcsaltak, de én bízok benne, és tudom, hogy nem csalna meg. Ő miért nem tud bennem bízni? Tudom, hogy 4 hónap nem nagy idő, de hogy őszinte legyek, néha elegem van. Ha olyan napja van, vagy simán feszült, akkor én vagyok a boxzsák.
Kérlek ne mondjátok, hogy hagyjam ott. Szeretem és tudom hogy ő is. Több dolog miatt is feszült (külföldi munka stb), megoldást várok Tőletek, nem akarom elhagyni.
Köszönöm.
Azért nem ártana az exek verzióját is hallanod. Valahogy így hangzana: "muszáj volt otthagynom, már az őrületbe kergetett a beteges féltékenységével, bizalmatlanságával. Mindezt azzal magyarázta, hogy az elődöm megcsalta..."
Ha a pasinak egészséges személyisége lenne, akkor, ahogy te is, ő is túl tudna lépni egy esetleges csalódáson. Feszültség pedig mindig, mindenkinek van az életében, az nem magyarázat a tébolyodott viselkedésre. Jó, ne hagyd ott, akkor küldd el pszichológushoz, vagy valami szakemberhez, aki megtanítja feldolgozni a vélt vagy valós sérelmeit. Tennék rá egy ötöst, hogy szerinte neki nincs semmilyen önértékelési problémája, teljesen normális a viselkedése. Pedig nem.
Egyszerü és hatásos tanácsom lenne ha a féltékenysége mellett függne is tőled, de ennyiből nagyon úgy tűnik te függsz tőle, forditva pedig egyáltalán nincs igy.
Nem szivesen irom - és ne legyen igazam - de nincs benned olyan érték a számára amit félt hogy elveszit, igy nem is tudod sarokba szoritani.
Vannak ilyen lányok akik a kegyetlen pasikra buknak, ez izgatja őket. Feltehetőleg ebben nőttek fel otthon, önkéntelenül ilyen párt választanak. Elöző is ilyen volt, következő is ilyen lesz.
Legyél te az aki tesz róla hogy megszakadjon a családi átok.
milyen igaz az utolsó!
az mindig visszavesz magából,aki fél, hogy elveszíti a másikat,mert értéket lát benne.
mindig az hunyászkodik meg és tűr csendben.
tényleg úgy néz ki, hogy kérdező függ tőle. így ki fog alakulni az, hogy ő hunyászkodik. már azzal is, hogy itt kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!