El szeretném adni az autómat hol hirdessek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 10:42
11/15 A kérdező kommentje:
ird meg priviben a címed... beszélhetünk róla
most mennem kell, majd 17,00 körül....ok?
2009. júl. 1. 14:50
12/15 anonim válasza:
Bocs, de nekem még sose sikerült privátot írnom innen :S Mennyiért adod a kocsit?
13/15 A kérdező kommentje:
Ir.ár 600.000
2009. júl. 2. 18:07
14/15 A kérdező kommentje:
a kérdés alatt jobb alsó sarok ott van: Privát e-mail a kérdés kiírójának (arra kattintsál) úgy küldessz nekem üzit a címeddel együtt
2009. júl. 2. 18:16
15/15 anonim válasza:
Igen, úgy próbáltam mindig, csak még soha senki nem válaszolt, lehet, h nem ment el - nem tudom. Utánanézek még kicsit az áraknak, mert nem vagyok olyan tájékozott, és jövő héten írok. De persze ha felteszed hasznaltauto.hu-ra vagy valahova, az se rossz, mert ott lehet tenni képeket, és meg tudom nézegetni :) Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!