Volt olyan személy az életetekben, akivel legjobb barátok/barátnők, elválaszthatatlanok voltatok, ma már viszont azt se tudod mi van vele?
Volt, majdnem 19 évig voltunk barátnők. 1 éve elköltöztem otthonról (150 kilométerre), eleinte napi szinten tartottuk a kapcsolatot,nyaralt nálam. Neki lett egy komoly kapcsolata, csak a barátjáról tudott már beszélni. És lassan elkezdtünk egymástól eltávolodni. Már semmit nem tudok elmesélni neki,azt hiszem "kinöttük egymást". Nem nagyon tudom h mi van vele
22/N
Volt.
Azóta felvettük újra a kapcsolatot, találkozunk sokat, de már nem érzek úgy iránta, mint a több éves szünet előtt.
Még 14 évesen szakadt meg a kapcsolat a gyerekkori legjobb barátommal... szinte minden nap együtt játszottunk... aztán rossz társaságba keveredett, ellenem fordították. 2 éve egy szót nem váltottunk.
ma pedig kiderült, hogy a barátnőm újra megcsalt ezúttal egy másik fiúval. 1 hónapja könyörgött, hogy fogadjam vissza. Hűséges voltam hozzá, szerettem, törődtem vele, és ez a hála...
Soha többé nem akarom látni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!