Volt olyan személy az életetekben, akivel legjobb barátok/barátnők, elválaszthatatlanok voltatok, ma már viszont azt se tudod mi van vele?
3-4 évig tartott a barátság.
A hazugságai miatt szakítottam meg a kapcsolatot.
Kitalálta, hogy terhes, hogy rákja van, szívbeteg, mindenféle szexuális dolgokat talált ki magáról, mindennap új férfival, kettővel, munkahelyet hazudott magának, miközben suliba jártunk, autót vett pár hónap után, amit aztán behúzott a főnöke, mert kellett neki...
Volt. Együtt jártunk oviba, suliba, középsuliba. Középben váltunk el. Addig össze voltunk nőve, befejeztük egymás mondatát, tudtuk, mit gondol a másik. Imádtam, mert annyira "one of a kind" volt.
Az a baj, hogy azóta nem találtam senkit, aki olyan, mint ő. Mert őt is MINDEN érdekelte.
Azért váltunk el, mert én maradtam olyan, amilyen addig, ő meg elkezdett ribisen öltözni, disco-ba járni, hétvégente leitta magát. És megtalálta a hasonló érdeklődésű barátnőket, engem meg lekakilt. Ami annyira fájt, mert kb. visongó, IQ-light idióták voltak, a barátnőmmel mi meg mindig lenéztük az ilyeneket.
Volt,kettő is.Az egyiknek nagyon sok mindent eltűrtem,többször is cserben hagyott,mégis megbocsájtottam.De amikor mindez leesett,hogy mennyi mindent követett el ellenem éveken keresztül,akkor azonnal,egyik napról a másikra megszakítottam vele a kapcsolatot.ő nem ért semmit,mindenkinek azt terjeszti,hogy azért léptem le,mert bajban volt.Úgyhogy persze én lettem a főgonosz.Az,hogy ő anno engem mennyire cserben hagyott,az meg kit érdekel.Ilyen "barátot" nem kívánok senkinek.
A másik ilyen barátnőmmel azért szakadt meg a kapcsolat,mert állandóan fel akart vágni előttem,főleg akkor,amikor eléggé mélyen voltam.Nála az tett be végleg,hogy azt akarta,hogy hármasban feküdjek le vele és a pasijával azért,mert a pasija ezt akarja.Ennyi.Ezek után meg mindenki csodálkozik,hogy már 1-2 éve teljesen egyedül vagyok és nem tudok megbízni senkiben.Nem jó egyedül,sokszor hiányoznak az emlékek,de inkább vagyok teljesen egyedül,mint ilyen szemét emberekkel.Mindkettő ugyanolyan pokol.Akkor legalább a pénzem maradjon meg:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!