Anyám élettársa pokollá teszi az életünket. Mit tehetek?
Anyukám elvált néhány évvel ezelőtt, majd összejött az egyik régi ismerősével, aki sajnos már velünk lakik 3 éve. Az elején jól ment minden, másfél éve azonban pokollá teszi mindenki életét. Örökké részeg, és mindenkivel üvöltözik, vádaskodik, elmondja mindennek, de anyu sajnos képtelen megválni tőle.
Mondtam, hogy üljünk le megbeszélni a problémákat, de ha józan, akkor nincs semmi problémája.
Ha viszont részeg, ami nagyon gyakran előfordul, akkor aztán kapunk hideget-meleget. Egyszerűen pokol minden nap vele.
Sajnos nem tudok elköltözni otthonról egyenlőre a munkahelyem miatt, és ez nagyon aggasztó, miatta meg nem akarok felmondani.
Már többször megfordult a fejemben, hogy megverem és kivágom a cuccait, de anyámra való tekinttel sajnos nem tehetem meg. Már beszéltem anyámmal többször, hogy ez így nem mehet tovább, de valamiért még mindig vele van, vagy inkább szenved.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!