Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyaként átélte már valaki...

Anyaként átélte már valaki azt, amikor a gyereke párkapcsolata miatt, elhidegül tőle, teljesen megváltozik, és undorító dolgokat vág a fejéhez?

Figyelt kérdés
kétségbe vagyok esve, és nem tudom mit tegyek, hétvégén elköltözik a barátnőjéhez, de előtte mi napokig kiabáltunk egymással, ahol olyanoknak hordott le amit nem mond egy normális fiú a szüleinek. 25 éves a fiam. De a barátnője feltűnően kényes, és flegma és ő is átvette ezt a nyers modort. Egyszerűen nem ismerek rá. Esti órákat sírok végig, nyugtatókkal... volt már vagy van valaki hasonló szituációban?

2012. máj. 15. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8.32-esnek. Van ellenpelda is, a te eseted az. Altam a baratno eseteben is, nem is egyszer. az elso tartos kapcsolatomban a szulok azert nem fogadtak el, mert nem voltam hazias. Igaz nem vagyok mai napig sem az. Megtanultam fozni, de nem bujom a recepteket az interneten h mit fozzek, es nem errol szol a temam h milyen sutot vett a ferjem meg egyebek. de fozok, takaritok, dolgozok, gyerkocot nevelek. Mikor egyutt jartunk szent meggyozodesuk volt h en a vagyonra palyazom, nem voltak vagyonosok de atlagosnal jobban eltek hisz apuka GE-nel felso vezeto volt. Most pettyes a majam, mert kulfoldre koltoztem, es karreirt futottam be, es most mas teruleten de hasonlo felso vezetoi beosztasban dolgozom mint anno az apuka. csak sajnos mara mar keso. Aztan itt is volt egy baratom a ferjem elott ott is az anyuka, azt hitte, h a nyakan akarok elni. Igaz eleinte mikor kijottem elesett voltam, de talpra alltam onerobol es bizonyitottam. A sors ironiaja h az exem, elvett egy csajt es most tenyleg mami nyakan elnek...

Viszont van ellenpelda is a sogornom. En nem azt mondtam h szolgaljon ki, hanem elemi dolgokba segitsen be, pl vasarlas, takaritas, h maga utan vasaljon ki, keressen munkat. itt nem az eltartasrol volt a szo, mert tudom h nem konnyu, hanem az erofeszitesrol, h meg sem probalta, h nem is keresett munkat. A tesom nagyon csunya szavakat vagott anyuhoz, h nem szeretlek, nem becsullek tobbre tartom a felesegem szuleit. Holott anyu mindig midnenben segitette oket, sot 4.5 evig a csajt megturte a sajat lakasaban, ugy h anyu inkabb allando delutanra ment dolgozni h minel kevesebbet lassa oket. Pl olyanba belekotottek, h amikor anyu festett, h miert epp akkor fest, miert nem akkor mikor epp elutaznak. Mar ne haragudj a sajat lakasaban akkor fest mikor eppen kedve van. Ha nem tetszik lehet menni albiba, de ok nem akartak mert az penzbe kerul. Haza nem adtak semmit sem. Anyu etette oket, abba is bele lett kotve h miket foz, h anyu nem futi 25 fokra a lakast bezzeg a szamlaba nem szalltak bele. Ne felj kocka fordult, mert itt kint ra lettek kenyszeritve az onallo eletre, mar nem eg a villany a szobaban ha vilagos van kint, kifuggonyoznek, nem furdenek orakat, nem futik a lakast 25 fokra, hanem felvesz egy pulcsit, mar nem dobjak ki a meg felig tele fogkremet. Mert most mar az o penztarcajuk banja...

Anyu mindennek ellenere megbocsajtott, es a csajjal ugy banik mintha a mult meg sem tortent volna. En nem felejtem el, mindig is dolgos csajszi voltam, es utalom az eloskodo lusta embereket, es az egyszer biztos rajtam nem fog eloskodni. ahogy irtam munkat szivesen szerzek neki, de penzelni nem fogom. ha en reggel fel tudok kellni es el tudok menni dolgozni, gyerkoc mellett, o is meg tudja tenni, vagy ha nem akkor le kell mondani dolgokrol.

2012. máj. 16. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A mostani párom az első barátnője miatt 3 évig nem beszélt a szüleivel. Én ezt el se akartam hinni, amikor megtudtam, hiszen a párom imádja az édesanyját, hetente többször beszélnek, pedig nem is egy országban lakunk, mindig szeretettel beszél a családjáról. Akkor még fiatal volt a barátom (20 körül lehetett), és nagyon szerelmes, a csajnak meg volt egy saját stílusa, ami nagyon nem tetszett a szülőknek. Addig addig sikerült a feszkót fokozni, hogy a barátom anyukája azt mondta a lányra, hogy az egy kis k*rv*. A barátom meg fogta magát, összepakolt egy sporttáskába, aztán közölte, hogy majd jövök. 3 év múlva felvette a kapcsolatot a családjával. Beismerte a saját hibáit, az anyukája is a sajátját, megbeszélték a dolgokat, és az óta jobb a kapcsolatuk, mint előtte bármikor. Nyugodj meg, kedves Kérdező. Ha a kapcsolatnak nincs jövője, akkor csak adod alájuk a lovat a visszatartással. Előbb utóbb úgyis szétmennek, várhatóan. lakva ismerszik meg az ember. Ha pedig együtt maradnak, akkor fogadd el, mást nem tehetsz. Hogy a fiaddal milyen a kapcsolatod, azt Te ismered, Te tudod, de a tiltással semmit nem érsz el. Sajnálom, hogy eddig fajult a dolog köztetek!
2014. júl. 6. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy ezekben a történetekben a fiú mindig csak szegény áldozat, akit a gonosz barátnő szembefordít a családjával. Oké, a szerelem tényleg el tudja venni az ember eszét, de könyörgöm, itt már felnőtt emberekről van szó, nem megbolondult tinikről. Ez bizony mindkét (sőt mindhárom) félen múlik, olyan nincs, hogy valakit akarata ellenére és minden ok nélkül csak úgy szembefordítanak a családjával.
2017. febr. 10. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!