Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan létezik hogy az egyik...

Olyan létezik hogy az egyik szülő jobban szereti a másik gyerekét?

Figyelt kérdés
Mert én úgy érzem, hogy anyuék jobban szeretik a nővéremet, mint engem! :(
2012. máj. 15. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez előfordul sajnos, és nem igazán lehet tenni ellene. Csak ne mutassa ki.

De az is lehet, hogy rosszul érzed. Sőt az is lehet, hogy a nővéred meg úgy érzi, hogy téged szeretnek jobban a szüleitek.

2012. máj. 15. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Párom anyja páromat szereti jobban, mert a tesója egy bunkó, önző alak, ráadásul élősködő is...
2012. máj. 15. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

én egyke vagyok, szóval nem tudok magamról nyilatkozni, de nem feltétlenül az első a kedvenc.

inkább úgy mondanám, h kívánt gyerek a kedvenc.

ha az első becsúszott, akkor tudat alatt ő lesz az elnyomott, míg a másik a család szeme fénye.

ha a második csúszott be, akkor pedig fordítva.

legalábbis a tesós barátaimnál ezt figyeltem meg.

ha a szülők tehetősebbek, akkor az egyiknél pénzzel kompenzálják az érzelmeket.

2012. máj. 15. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

van ilyen

nekem 3 tesóm van de nem érzem, hogy a szüleink bármelyikünket is jobban szeretnék

persze máshogy viselkednek velünk de ez még nem jelent semmit (am 4-nk közül 2 becsúszott köztük én is)

2012. máj. 18. 21:22
 15/16 anonim válasza:

Nálunk is nővérem a nagy kedvenc.Bár már mindegyikünknek van családja, de őt támogatják, őt hívják ebédre, őt segítik....:((((Nagyon rosszul esik, de túl kell tennem magamat rajt.Bár néha úgy érzem ezen szinte lehetetlen.Ha megjegyzem anyuéknak a dolgokat, persze mindig van kifogás.

S hát ami még nagyon elszomorít, hogy a tesóm gyerekeivel sokkal többet foglalkoznak, az enyémeket pedig elhanyagolják:((((

2012. máj. 19. 11:15
 16/16 anonim válasza:

Nálunk a hugom a kedvenc, főleg apámnál, amint akar valamit rögtön fizetik neki, persze közben mindenkinek hangoztatja,hogy utálja őket,vagy inkább anyut...

Engem az bánt, hogy apának mond egy hazugságot rólam, én mondom légyszíves kérj bocsánatot mert nem igaz, apám engem torkol le és nem is érdekli én mit mondanék a témában... és természetesen mindig én vagyok lecseszve, de a hülye jó szívem miatt rendszeresen kisegítem a hugocskámat...

2012. nov. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!