Szerintetek ha lefekdünék vele azt elmondaná az anyjának?
A barátnőmnek van egy 16 éves lánya aki mióta szakított a barátjával folyamatosan "provokál" engem.
Például amikor csak ketten vagyunk otthon akkor elkezdi simogatni magát előttem, meg a pénztárcámban félreérthetetlen üzeneteket hagy.
Az a helyzet, hogy szeretem a barátnőmet és sajnálnám ha megcsalnám a lányával de én se vagyok fából.
Jól esik nekem egy szép fiatal lány közeledése.
Attól is félek ha esetleg megtörténne a dolog akkor később valahogy kiderülne Pl: elmondja az anyjának ha később valami otthoni vita van.
Mondom ne aggodjal, meg most mi van akkor ha el is mondja?
Letagadod és kész, ez nem csak úgy van, ahogy a sok hülye előadja, h ilyen balhé meg olyan balhé.
Ha rám hallgatsz bevallalod:)
Háhhh... kemény.. :D
Nagyon gáz vagy!! Meg a csaj is!!
Felnőtt ember vagy, uralkodj magadon, vannak helyzetek amikor igenis el kell nyomni a vágyat, mert vannak 1000x fontosabb dolgok, mint egy jó du*ás!! Persze csak ha tényleg szereted a barátnődet.. Ha meg nem, akkor lépj le, ne alázd így meg Őt!!
Hát hogy nem vagy megáldva egy fikarcnyi lelkiismerettel sem, az biztos. Borzalmas egy ember lehetsz.
Remélem, hogy a lány csak be akar húzni a csőbe és esetleg az anyja tudomására hozza, hogy te benne lennél abba, hogy a párod lányát megb...d. Remélem nem történik semmi, de a "párod" meg fogja tudni, hogy mit tervezel. És kirúg mindkettő.
Igazad van!
Később biztos bánnám, hogy kihagytam egy ilyen lehetőséget.
Úgy döntöttem, hogy egyik nap elviszem valahova a kisasszonyt ahol kettesben lehetünk. :)
Fuu istenem. Eltekintve az egy-két láma kommentől. Ez így is szánalmas, szóval ahelyett hogy akkor már szereznél magadnak egy csaj, kikezdesz egy kiszolgáltatott helyzetben lévő lánnyal, hát ha már úgyis itt adja magát ugyebár.
Ezek a kommentek meg óó tök jó lesz, bazz komolyan remélem, ha így alakul és végül kitör belőled a láma beteg éned, lecsuknap a ***csába és ott majd jól... Szánalmas loser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!