Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha lefekdünék...

Szerintetek ha lefekdünék vele azt elmondaná az anyjának?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy 16 éves lánya aki mióta szakított a barátjával folyamatosan "provokál" engem.

Például amikor csak ketten vagyunk otthon akkor elkezdi simogatni magát előttem, meg a pénztárcámban félreérthetetlen üzeneteket hagy.

Az a helyzet, hogy szeretem a barátnőmet és sajnálnám ha megcsalnám a lányával de én se vagyok fából.

Jól esik nekem egy szép fiatal lány közeledése.

Attól is félek ha esetleg megtörténne a dolog akkor később valahogy kiderülne Pl: elmondja az anyjának ha később valami otthoni vita van.

2012. máj. 15. 17:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%

Ja akartam egy példát, de igazából mind1, ez tipikus felelőtlen átgondolatlan döntés amikor megvan x dolog és hirtelen elmúlik a mámor elszáll a köd "iii basszus ááá".

Mint amikor vesz x valami hülyeséget aztán rájön hogy na nem is kellet volna, de ezer ilyen helyzet lehet nem csak vásárlás.

2012. máj. 15. 17:35
 12/39 anonim ***** válasza:
15%
Dugd meg az anyját, vedd el a lányát. :D
2012. máj. 15. 17:36
 13/39 anonim ***** válasza:
99%

Egy felnőtt ember igazán tudhatná hogy ez nem neki szól, hanem a legközelebbi férfi szerepben lévőnek.

Tehát mikor téged büszkeséggel tölt el annak az éretlen lánykának a közeledése akkor te alaposan benézed ezt.

Ez nem neked szól, egyszerüen te vagy kéznél.

2012. máj. 15. 17:37
 14/39 anonim ***** válasza:
95%

Na ez is igaz, 16 évesen meg főleg, hormonok tapasztalatlanság stb..

Visszaélni a helyzettel egy részt szánalmas, másrészt mondjuk, hogy egyik legrosszabb szituáció, szexelsz vele, kiderül, és ki jön a rendőrség... nem hiszem hogy olyan ultra király csaj lenne hogy ennyit megérne.

2012. máj. 15. 17:39
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
És hidd el: ha lányzó flörtöl az anyja pasijával, akkor ha lefeküdt vele, azt szívbaj nélkül el is mondja neki.
2012. máj. 15. 17:41
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
Nos, ha megteszed, a kislány valószínű azt fogja mondani, hogy te akartad. Még egy nemi erőszak feljelentés sem kizárt...
2012. máj. 15. 17:43
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted a bnőd akkor elmondod neki, mert ha nem tud veled kikezdeni, nem úgy jön össze, majd jól aládkavarja a szart, és anyuci neki fog hinni! Az h tetszik nem baj, az hogy meghúznád igen!
2012. máj. 15. 17:45
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el a barátnődnek, hogy a lánya kéreti magát. Semmiképp se feküdj le vele, ebből még bírósági ügy is lehet :S
2012. máj. 15. 17:58
 19/39 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lépj le a fenébe, ne károsítsd azt a családot tovább...
2012. máj. 15. 17:59
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Ha szereted barátnődet, akkor mutasd meg neki a tárcádban hagyott üzeneteket, beszélj vele őszintén, és együtt üljetek le a kislánnyal.

Amúgy én se tartom normálisnak a vágyadat, hiszen maga a tény, hogy egy 16 évessel... /gondolom 30 fölött vagy ha az anyjával kavarsz/ megkockáztatnám hogy pedofil vagy.

2012. máj. 15. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!