Szerintetek ha lefekdünék vele azt elmondaná az anyjának?
A barátnőmnek van egy 16 éves lánya aki mióta szakított a barátjával folyamatosan "provokál" engem.
Például amikor csak ketten vagyunk otthon akkor elkezdi simogatni magát előttem, meg a pénztárcámban félreérthetetlen üzeneteket hagy.
Az a helyzet, hogy szeretem a barátnőmet és sajnálnám ha megcsalnám a lányával de én se vagyok fából.
Jól esik nekem egy szép fiatal lány közeledése.
Attól is félek ha esetleg megtörténne a dolog akkor később valahogy kiderülne Pl: elmondja az anyjának ha később valami otthoni vita van.
Ja akartam egy példát, de igazából mind1, ez tipikus felelőtlen átgondolatlan döntés amikor megvan x dolog és hirtelen elmúlik a mámor elszáll a köd "iii basszus ááá".
Mint amikor vesz x valami hülyeséget aztán rájön hogy na nem is kellet volna, de ezer ilyen helyzet lehet nem csak vásárlás.
Egy felnőtt ember igazán tudhatná hogy ez nem neki szól, hanem a legközelebbi férfi szerepben lévőnek.
Tehát mikor téged büszkeséggel tölt el annak az éretlen lánykának a közeledése akkor te alaposan benézed ezt.
Ez nem neked szól, egyszerüen te vagy kéznél.
Na ez is igaz, 16 évesen meg főleg, hormonok tapasztalatlanság stb..
Visszaélni a helyzettel egy részt szánalmas, másrészt mondjuk, hogy egyik legrosszabb szituáció, szexelsz vele, kiderül, és ki jön a rendőrség... nem hiszem hogy olyan ultra király csaj lenne hogy ennyit megérne.
Ha szereted barátnődet, akkor mutasd meg neki a tárcádban hagyott üzeneteket, beszélj vele őszintén, és együtt üljetek le a kislánnyal.
Amúgy én se tartom normálisnak a vágyadat, hiszen maga a tény, hogy egy 16 évessel... /gondolom 30 fölött vagy ha az anyjával kavarsz/ megkockáztatnám hogy pedofil vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!