Szerintetek normális ha a nálam 5 évvel fiatalabb (30 éves) férjem sokszor már este nyolckor elalszik?
Ha fizikai munkát végez, vagy nagyon nagy gondolkodást igénylő akár számítógépes melót, akkor rendesen elfáradhat, de ez még íyg is sok alvás. (Monitorbámulástól nekem a szemem szokott úgy elfáradni, hogy amiatt inkább alszom...)
Régen is ennyit aludt?
Én ismerek egy pocakos palit, az annyira lusta, hogy sezrintem napi 12 órákat is alszik, és ő még fiatal korában is ilyen volt.
Este szellőztess ki mindig, hogy friss legyen a levegő, azáltal is kevésbé álmsodik!
Én 22 éves lány vagyok és én is világ életemben álomszuszék voltam.Most babát várok és mégjobban megnőtt az alvásigényem.Kb 7-8 körül kelek reggel,de délután 1-2 felé muszály lefekednöm,mert képes lennék ülve elaludni.Ilyenkor van,hogy alszom 2-3 órát is,de este max 9-ig vagyok képes ébren maradni.Régen is nagyon sokat tudtam aludni,emlékszem tini koromban,mikor hajnalig buliztam másnap képes voltam délig is aludni,de akkor is csak azért keltem fel,mert anyum szólt,hogy kész az ebéd.:)Most meg ógy vagyok vele,hogy kihasznlom az időt,még a baba születése előtt,mert azután már nem hinném,hogy lesz alkalmam ennyit aludni.
Hogy ez utalhat-e betegségre azt nem tudom,de én soha nem gondoltam,hogy ezzel orvoshoz kéne menni.:)
Normális, mert mindenkinek más az alvásigénye, és mindenki máshogy van "összerakva".
Van, aki korán kel és korán fekszik, van, aki sokáig fönn van, és délelőtt csak kóvályog, este felé van a topon.
Van, aki alszik 4-5 órát és mégis tök aktív, másnak 8-9 óra is kell, hogy kipihenje magát, és délután is tud aludni.
A férjed sokat alszik, mert ő ilyen, hadd aludjon, pihenje ki magát, ez teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!