Normális az, ha egy 20 éves lánynak minden este az apja a hátát kell hogy masszírozza?
Miért nem az ifjú feleség masszírozgatja azt a hátat?
Szerintem nem normális dolog.
Próbálom értelmezni a kérdést.
Apuka kényszeríti a lányát, hogy hátat masszírozzon?
És ez zavarja az ifjú feleséget.
Ha ifjú feleség lennék, biztos nem hagynám szó nélkül, ha zavar. Ha a lány lennék, és ez lenne az egyetlen közös programom apámmal (ha nem kényszerről van szó) beszólnék az ifjú feleségnek, ha emiatt veszekedne.
De ha az apa lennék, fogalmam sem lenne az egészről, mert az ifjú feleségem nem velem beszéli meg, hanem a neten, vadidegen emberekkel.
Én vagyok a felesége, és nem kényszerből van a masszírozás hanem egyetlen közös programként, este, de hozzáteszem napközben reggel 8-este8-ig dolgozik nincs is otthon a férjem, én vagyok egyedül a 17 hónapos közös gyerekünkkel meg a munkával és a háztartással.
Egy 20 éves lánynal már nem az udvarlója kellene, hogy cirógassa.....???
Én a helyedben vagy most rögtön elmenekülnék, vagy megtépném őket!
Így jár, aki olyan pasihoz megy hozzá és gyereket szül neki, akinek már ekkora lánya van (biztos, hogy a lánya, és nem a szeretőjét mutatta be, mint lányát, aztán simán hülyére vagy véve???)
MENEKÜLJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!