A ferjem kiborult, mert az o borotvajat hasznaltam. Masnal is ekkora szentsegtores?
Harom naponta borotvalom kulonbozo testreszeim.Ma is igy volt csak elfelejtettem az enyembe penget venni es mar nagyon eletlen volt.Kivetelesen kolcsonvettem az ovet.Pont akkor jott be a furdobe mikor az intimregiomat szortelenitettem es teljesen kiakadt.
Masnal is igy van ez vagy csak az en ferjem reagalja tul?
Egyebkent teljesen jo a szexualis eletunk, nem undorodik az altajamtol szoval nem ertem mi baja lett a borotvanak.Forro viz alatt kimostam mint az enyemet szoktam.
Az ilyen üvegbúra alá kellene tenni,komolyan.
Nálunk tudod hogy máködik a borotva? A női nekem túl életlen,igy eldobható férfit használok,de az meg első használatra megvág.Igy párom azzal egyszer lehuzza az arcát,utána az enyém (kicsit megkoptatja :) )
Egyébként cserélhető fejes van neki is,de volt már hogy kölcsön vettem,mert elfogyott az enyém vagy épp nyaralára nem vittem.Jól lemostam és kész,nem vinnyogott.
De fogkefével is jártunk már ugy hogy nyaralásnál én hamarabb érkeztem,ő külön pakolt magának és eélfelejtette,igy mivel istenháta mögötti helyen voltunk bolt nélkül,enyém használta ő is
Na most akkor a mi szokásaink a "legszörnyűbbek", a fentiek olvasása után..:)
Nálunk nekem van elektromos női borotvám hajvágó fejjel. A férjemnek meg nincs itthon hajvágója. Mivel a sajátja még mindig otthon van a szüleinél, valahogy mindig akkor akar megszabadulni a "hajkoronájától", mikor nem ott vagyunk, és csak az én borotvám van kéznél. Tehát ugyanazzal a géppel nyírja a haját, mint amivel én borotválom a saját testrészeim. Legutóbb egy egész este ráment arra, hogy megpróbáljam levágni a haját szerencsétlen géppel, mert folyton lemerítette az aksit.:)
Szerintem igazad van, Kérdező, a férjed kissé túlreagálja a dolgot. Ha még az lenne, hogy nem cserélhető fejes a borotva és nem szereti a pici szőrdarabokat, amik esetleg a borotvában maradhatnak, azt még megérteném, mert tényleg nem túl guszta. De itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!