Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonszámlám általában 2....

A telefonszámlám általában 2. 000-5. 000 ft. Szokott lenni, az utóbbi 2 hónapban 10. 000 ft. Lett, mert használtam rajta a internetet. (Többi lent) (? )

Figyelt kérdés
A mostani hónapban felhívtak h a telefonszámla már most az eddigieknek a duplája, pedig ez még csak hónap eleje. Már ezt nem értettem h h ha nem is használtam még a telefont hogy lett olyan sok? Még aznap ki is vettem a kártyát. Másnap délután mikor haza értem megnéztem az interneten a számlát és 200. 000 Ft. Felett volt. De hogyan ha nincs is benne kártya?Szerintetek mit csináljak?
2012. máj. 13. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs benne a kártya és még úgy is szépen csinálja neked a számlát akkor valószínűleg a szolgáltató rontott el valamit. Legjobb lenne ha az ügyfélszolgálathoz fordulnál.
2012. máj. 13. 14:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Már felhívtam őket,de azt mondják h ők nem tudnak semmit csinálni,mert ezt most nem látják csak akkor ha kiküldik a számlát.Azt is kérdeztem h nem-e rontottak el valamit,de természetesen ők csak azt tudják mondani,h nem ők mindenre figyelnek.
2012. máj. 13. 14:21
 3/18 anonim ***** válasza:
.
2012. máj. 13. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:

1/Te tudod, hogy mennyit neteztél a telefonodon, az internetnél nem úgy van, hogy azonnal látod mennyi, van, hogy átcsúszik következő hónapra stb. Tehát lehet, hogy előtte csináltad, ha nem a megfelelő konstrukciót választottad.

2/ Ha továbbra is növekszik úgy, hogy folyamatosan ki van véve belőle a SIM kártya, akkor nem te hibáztál és egyszerű lesz ezzel bizonyítani a szolgáltatód felé.

Én is már több alkalommal akadtam hibára a szolgáltatómnál, ilyen is előfordulhat.

Elsősorban én megtudakolnám a szolgáltatómtól, hogy milyen mobil internet szolgáltatás van bekapcsolva, van olyan is, hogy 20.000 a havidíja stb..

2012. máj. 13. 15:54
 5/18 anonim ***** válasza:

Én kaptam egy telefont karácsonyra, és karácsony 3. napja után első dolgunk az volt, hogy a mobilnetet kikapcsoljuk! (nem járt a trifához mobilnet) hanem csak azért, mertt van úgy, hogy hiába csatlakoztál rá a WIFI-re attól még a mobilnetet használja! De letiltottuk, és ha nincsen wifi és netezni akarok akkor a bal felső sarokban ezt írja ki: Adatkapcsolat ki

kisbetűvel: Nincs elérhető adatkapcsolat!

2012. máj. 13. 17:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Értem,de a szolgáltató most nem tud csinálni semmit csak hónap végén ha kijön a számla.Már én is leakartam tiltani a mobil net-et,de nem engedik mert h ez a telefonhoz jár. Utolsó előtt hozzászóló.: Ki a szolgáltatód?
2012. máj. 13. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
4-es vok, T-mobileos.
2012. máj. 14. 13:14
 8/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.:))
2012. máj. 14. 14:55
 9/18 anonim ***** válasza:

milyen szolgáltatónál vagy?

azért érdemes valami alap internet csomagot lerendelni, mert inkább fizess havi 500ft-ot arra, hogy elnézegeted a maileket, menetrendet néha, mint ha adatcsomag nélkül totálisan forgalmi alapon kiszámláznak neked alkalmi netezéseket. képesek 8ft/10kbyte-ot kinyomni forgalmi alapon. namost ha letöltesz véletlenül valamit, ami 10MB, akkor ki lehet számolni máris milyen számlát csináltál.

2012. máj. 29. 18:49
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi,T-mobile-os vagyok,de internetre mikor felmentem akkor is mindig csak egy honlapra. Szóval az hogy valamit letöltöttem az kizárt.De párnapon belül kiküldik a számlát és akkor bemegyek a kedve szolgáltatómhoz...
2012. máj. 29. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!