A telefonszámlám általában 2. 000-5. 000 ft. Szokott lenni, az utóbbi 2 hónapban 10. 000 ft. Lett, mert használtam rajta a internetet. (Többi lent) (? )
Figyelt kérdés
A mostani hónapban felhívtak h a telefonszámla már most az eddigieknek a duplája, pedig ez még csak hónap eleje. Már ezt nem értettem h h ha nem is használtam még a telefont hogy lett olyan sok? Még aznap ki is vettem a kártyát. Másnap délután mikor haza értem megnéztem az interneten a számlát és 200. 000 Ft. Felett volt. De hogyan ha nincs is benne kártya?Szerintetek mit csináljak?2012. máj. 13. 14:15
11/18 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki olyan dobozt szerelt fel, ami emelt díjas számokat tárcsázgat.
12/18 anonim válasza:
Nem tudom milyen oldalról van szó, de némelyik tele van képpel és mire betölti, az is szépen halad
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi,de az szóba se jöhet,hogy a képek miatt lett ekkora a számla,mert a telomon úgy van beállítva,hogy mielőtt betöltené a képeket előtte rákérdez.:))
2012. jún. 1. 18:06
14/18 A kérdező kommentje:
#11/13.:Ilyen lehetséges? És ha igen,akkor ez,hogy néz ki?
2012. jún. 1. 18:07
15/18 anonim válasza:
Ha a múltkor voltak nálad telefonszerelők, akkor igen. A Híradóban mondták, hogy olyan dobozt szerelnek fel, ami emelt díjas számokat tárcsázgat. Bővebben erről: [link]
16/18 anonim válasza:
De ez csak akkor igaz, ha vezetékes telefonról beszélsz. Ha mobil, akkor tévedtem, bocsánat.
17/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,de nem vezetékes telefon.:))
2012. jún. 3. 09:19
18/18 Anonymus001HUN válasza:
Nem hiszem, hogy hosszabb netezés után el lehet érni 200 ezret! 1gb 1000 ft. 200 gigát még 5-6 óra yourubeozással se tudnál elérni! Itt valami más van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!