Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferjem kiborult, mert az o...

A ferjem kiborult, mert az o borotvajat hasznaltam. Masnal is ekkora szentsegtores?

Figyelt kérdés

Harom naponta borotvalom kulonbozo testreszeim.Ma is igy volt csak elfelejtettem az enyembe penget venni es mar nagyon eletlen volt.Kivetelesen kolcsonvettem az ovet.Pont akkor jott be a furdobe mikor az intimregiomat szortelenitettem es teljesen kiakadt.

Masnal is igy van ez vagy csak az en ferjem reagalja tul?

Egyebkent teljesen jo a szexualis eletunk, nem undorodik az altajamtol szoval nem ertem mi baja lett a borotvanak.Forro viz alatt kimostam mint az enyemet szoktam.

2012. máj. 14. 21:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
A finnyáskodást sosem értettem, biztos azért, mert másképp nevelkedtem. Persze, nálunk is megvolt mindenkinek a privát holmija, de ha valaki véletlenségből a másikéval szabadult meg a szőrétől, nem volt belőle fújolás, csak kimostuk az eszközt a művelet után, és el volt felejtve az egész. Amit te írsz, kérdező, szerintem az még egy megbocsájtható "bűn". Főleg, ha rendszeresen érintkeztek egymással, akkor még a bacijaitok is szinte ugyanazok. :D
2012. máj. 14. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk ebből nincs probléma, ha kölcsönveszem nagy ritkán. (kb. évi egyszer, ha netalántán elfogy az enyém)
2012. máj. 14. 22:26
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Minket ez egyaltalan nem zavar. En azon borulnek ki, ha kiborulna ezen:D
2012. máj. 14. 22:47
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Mondd, hogy igaza van, de meg ne próbáljon még egyszer kesztyű nélkül hozzád érni. Elég hisztis a lelkem.
2012. máj. 14. 23:55
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem itt az volt a probléma, hogy meg se kérdezted. Én is pislognék, ha arra mennék be a fürdőbe, hogy párom az én borotvámmal akciózik. Ha tőlem elkérné, én kivételes esetben odaadnám, de mivel eldobható, után ki is hajítanám. Egyáltalán nem higiénikus más borotváját használni, és aki erre érzékeny, az persze, hogy kiakad.
2012. máj. 15. 00:22
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk ez nem lenne probléma.
2012. máj. 15. 00:25
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Hát,nem mindegy hogy miután használtad ki is dobtad-e volna a pengéjét vagy sem!Mert ha nem dobtad volna ki a pengéjét,az úgy gáz, hogy ő az arcát borotválja azzal a pengével,amivel te az intim régiódat....
2012. máj. 15. 01:38
 18/24 anonim ***** válasza:
22%

Jogosan haragszik rád. Igazán szégyellheted magad! :(

Nem elég, hogy szó nélkül "kölcsönveszed" a holmiját, azaz a magadénak tekinted az ő legszemélyesebb dolgait is, de még kontrollálod is. Más ember személyes dolgainak elvétele, használta stb. az illető engedélye nélül durva beavatkozás az énjébe. Nem elég, hogy az ő dolgait a magadéként tekinted, de úgy bánsz vele, mintha kétéves volna. (már azzal sem szabadna ezt tenni!)

És még arra sem voltál képes, hogy kérj!

És még te vagy felháborodva...! Az eszem megáll.

Most azért is dühös, mert fél: bizalmatlan és paranoid lett attól, hogy te csak úgy kölcsönveszgetesz szó nélkül bármit tőle, tehát lehet, hogy símán turkálsza holmijaiban, amikor ő nincs otthon.

Ha nem nyit rád, akkor nem is tudja, hogy te kölcsönvetted a holmiját és a leheteő legnagyobb lelki nyugalommal borotválkozik, ABBAN A HITBEN, hogy a saját holmiját csakis ő használja.

Legközelebb tán a fogkeféjét is kölcsön veszed?!

Az a minimum, hogy bocsánatot kérsz tőle, veszel neki egy vadiúj készüléket, és többé eszedbe sem jut ilyet csinálni. Ezzel TALÁN idővel visszanyerheted a bizalmát, de kemény munka lesz! A bizalmat egy apró baromsággal is hamar el lehet veszíteni, de visszaszerezni, ezer meg három évbe telhet és állati sok melóba!

A párkapcsolat, a házasság nem azt jelenti, hogy MINDEN közös, mert minden embernek a családon belül meg kell adni a személyes teret, a saját dolgokat, amik fölött csakis ő rendelkezhet, a lehetőslget, hogy elvonuljon magába, ha egyedül kíván lenni.

Semmi köze a szexualitásnak ahhoz, amit te írtál. Ott (elvileg) mindkét fél szabad beleegyezésével megy a dolog, itt pedig durva agressziót alkalmaztál ellene, amin jogosan van kiakadva.

Ja: aki írta az önzés dolgot: nem, nem önzés az, hogy az ember a saját dolgait saját magának akarja megtartani, hanem normális énvédelem és önérvényesítés.

2012. máj. 15. 08:03
 19/24 anonim ***** válasza:
62%

Látom, hogy nagyon sok ameber van, aki holmi "finnyáskodásnak" tekinti azt, ami valójában jogos felháborodás az énkiterjesztő agresszió ellen.

Aki úgy használja mások személyes dolgait, mintha az a sajátja volna, az énkiterjesztő agresszor.

Te mit szólnál hozzá, ha arra lépnél be a fürdőszobába, hogy a pasid éppen a fogkeféddel mossa a seg..ét vagy a csapot vagy a klotyót? Na? És ha kiakadnál ezen, akkor mit szólnál, ha úgy hurrogna le, hogy te csak "finnyáskodsz"?

Müller Péter írja a Ji-kingben, hogy az udvariasság, a tisztelet azt jelenti, hogy itt az én házam (azaz az énem), körülötte az udvar (az énemtől távolabbi terület), neked ott a házad, körülötte az udvar, közetetek pedig ott van a kerítés, ami az udvarok között áll. Elmehetsz a kerítésig, beszélgethezs vele a kerítés tején keresztül is, ÉS HA betisztel azzal, hogy BEENGED, akkor bemehetsz az udvarába. De mint vendég, ott is tudnod kell, hogy te vagy ott vendég vagy, nem pedig tulajdonos.

Aki érti, annak szívesen adtam, aki nem, az lepontozhat.

2012. máj. 15. 08:13
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le utolso, mert abszolut hasznos a valaszod, a te felfogasod all a legkozelebb az ovehez.

Bevallom en ezt lazabban fogom fel.A fogkefe tabu nalam is es nem turkalok a cuccai kozott.Sosem tettem.

Ma megyek es veszek neki egy ujat, bar "csak" 18 ezer egy ilyen vacak. Felfoghatatlan hisz ledomestososztam es penget csereltem rajta, de igy se jo.

Viszont engem meg az bant, hogy szinte leprasnak tart, mintha undorodna tolem.Es ez nem olyan mintha a fogkefejet hasznaltam volna.

Azert bocsanatot kertem, mert nem kertem el tole es ugy hasznaltam, de nem gondoltam, hogy ilyen heves reakciot valt ki.

Mindegy, egy darabig hozza se erek semmijehez, de me o hozza sem

2012. máj. 15. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!