Hogy viselned ha megtudnad hogy egy csaladtag mar 1 honapja nem fúrdött meg? Nem vetted észre nem rökönyödnél meg? Csak arc és lábmosasa volt az is hetente
bocs, lenyomtam az entert
ill ha 10 napig nem fürdesz, az te csak a privát meggyőződésed, h nem érezni rajtad. ti nem érzitek, mindenki más igen. van egy férfi ismerősöm, aki csomót talált a hónaljában, elment egy természetgyógyászhoz, aki szerint a dezodor okozta. ugyanúgy fürdött napi 1x, de nem használt dezodort v bmi mást attól a ponttól kezdve. ő is azt mondta, h nem izzad és "annyi idő alatt" (kb 24 óra fürdéstő fürdésig) nem lesz kellemetlen szaga. pedig de. és engem zavart is, amikor találkoztunk
Gyerekek, mindenki izzad, még jeges téli napon is. Mondjuk nem tudom, nektek mi az izzadás, mert az nem csak az, ami látszik. Nem csak az, ami aerobic közben jön. Ha elsétálsz a buszmegállóba, akkor is izzadsz, csak nem mint a disznó, hanem normálisan.
Nem tudom, annak az embernek azért megnézném a fején a dzsuvát, aki hetente egyszer mos arcot. Mert lehet, hogy te nem látod, de az arcbőr a legzsírosabb részed, és ha azt nem szeded le, gyönyörű lehetsz.
Aki veled él, az megszokja a szagot; aki nem, az tudja, hogy kínos, és nem fogja szóba hozni. Tudom, mert van egy rokonom, aki olyan büdös, hogy az nem igaz, de ő nem érzi. Konkrétan csöves szaga van, áporodott pisi szag. Brr.
Szia!
Barátom is ugyanígy van. 3 éve vagyunk együtt. Ebben az évben január elsején fürdött és április 29-én meg most most szerdán egy temetés miatt. Megjegyzem az Alkalmakat márcsak szivatásból is.:D
De rajta sem érezni semmit. Mondjuk elég gáz is lenne, mert főpincér.... Mondjuk neki az arcmosás mindennapos. A kézhigiénia meg alapkövetelmény a szakmájában.
Mázlisták vagytok a géneitekkel. Egy idő után meg hozzá is szokik a tested az öntisztuláshoz. Európában nagy divat ez a mindennap fürdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!