Mit tudok tenni, ha már rengetegszer megkértem a férjem, hogy a fűrdőszobában, a kád fölött kiteregetett pelenkákat, és egyéb ruhákat (amiket egy dobással egymásra hajt) hajtsa vissza, miután végzett a zuhanyzással?
Figyelt kérdés
Kicsi a lakás, ezért ellenzi, hogy vegyek egy álló fregolit. Engem meg lassan az őrületbe kerget azzal, hogy a vizes ruhákat felgyűrkészi a kád fölötti kötélen, így azok nem tudnak megszáradni. A babának meg szinte minden nap kell mosnom a pelenkáit, ruháit, és persze a mi ruháinkról nem is beszélve. Egyszerüen nem hajlandó a kádban ülve zuhanyozni, pedig a falon a csempe sincs olyan magasan rakva, és a sok zuhanyzástól már penészedik a fal a csempe fölött. Persze arra meg nincs pénz, hogy a fűrdőszobát mostanában felújjítsuk. Sokszor már arra gondolok, hogy elválok, mert már nem bírom tovább mellette, a sok ilyen kis apró dolgai miatt.2009. jún. 26. 03:50
11/13 anonim válasza:
Első vagyok: mikor koliban laktam és nem volt nagy a fürdő, ott volt ilyen műanyag falra szerelt szárító, amit egyébként ki is lehet húzni. Kb. úgy néz ki, mint egy radiátor. Fokok vannak rajta és úgy tudsz rá teregetni. Amúgy szerintem is bepenészedhet a fürdő, ha picike és folyton ott száradnak a ruhák alig szellőztetéssel. Nekem is van babám, de nekem a férjem nem szól bele, hogy milyen szárítót meg hová tegyek. Szerintem ha te vezeted a háztartást és ő végülis nem is mos, akkor semmi köze hozzá. Ha van már egy pici erkélyetek, az is sokat segít.
12/13 anonim válasza:
Lezuhanyzott, bemész és visszahajtod..
Kivánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondotok a házzaságotokban.
Ezért elválni? Miből gondolod, hogy könnyű lesz?
Mert akkor még nem éltél egyedül..
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs erkélyünk, ha lenne jó időben biztos oda teregetnék. A fürdőszoba az állva zuhanyozástól penészedik, mert csak azon a helyen jentek meg foltok, ahol a víz éri. Lehet a fürdőkádba ülve is zuhanyozni, én úgy szoktam! Az jó tanácsnak tűnik, hogy vegyek téglalap formára nyitható fregolit, úgy is teszek. :) A házasságomat illetően csak én tudhatom, hogy mikor elég, ebbe senkinek nincs beleszólása, kettőnkön kívül. Szeretem a férjem, de sok kicsi, sokra megy. A 09:12-es válaszolónak igaza van. Nekem is erősíteni kell a tűrőképességem, hogy ne bosszantsam fel magam az idegölő dolgain.
2009. jún. 27. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!