Mit kezdjek az anyámmal ha idegesítő?
A mai eset csak egy a sok közül. Itt volt pár haverom és kaját rendelt anyám amiből mi is ettünk, később elkezdett kötekedni hogy fizessük ki ha már itt eszünk. Kifizettem hogy befogja a pofáját. De utána is kötekedni kezdett a haverokkal, egyiknek megjegyezte hogy lehet már ilyen csöves ruhákba járni, a másik csajnak meg a haját szekálta hogy "nem ártana néha fodrászhoz is elmenni".
16 éves vagyok, ha itthon van anyám sosincs nyugalom, mindig ilyen, velem fizetteti ki a kaját amit rendel, meg minden mintha neki nem lenne pénze..
Mégis mit kezdjek vele? Fojtsam bele egy pohár vízbe?
Szerintem anyukád magának, max neked rendelt kaját, nem a haverjaidat akarja etetni. Ezen nincs semmi felháborító. Még az is durva úgy általában, ha a gyerek haverjai kizabálják a hűtőből a szülők főztjét, nemhogy már az is kell, amit rendelnek.
Némelyik szülő tesz megjegyzéseket, némelyik meg csak gondol magában egy szép cifrát. Nem kell felvenni.
Egyébként, ahogy fogalmazol vele kapcsolatban, nem csodálnám, ha itt kettőtök közül inkább te vagy a hunyó a problémák miatt. Az okés, hogy vannak hülye dolgai, de hogy megfojtani egy pohár vízben, meg pofája.
Azért a pénze, a fedél a fejed felett, a kaja, meg a tiszta ruhák jók, csak a pofáját fogja be? Gondolkozz már el.
Írom ezt úgy, hogy az anyám a folyamatos szekálásával az agyamra ment, falra másztam tőle, úgy kezelt mint egy 10 évest, érettségi után el is költöztem, így rendeződött a viszonyunk, de még a legfelháborodottabb időszakomban sem nyilatkoztam ilyeneket másoknak, hogy anyám pofája, meg megfojtani. Üljél a senekeden még érettségiig, aztán költözz el. Ennyi. Minek is maradnál, ha úgy is egy pohár vízbe akarod fojtani?
Hát bizony bizony szerintem anyukádban is van hiba,de benned is!
Azért te még nem tudod milyen az hogyha megkell dolgozni a pénzért,de csak ugy mint ahogy az iskolások szoktak néha vagy nyáron elmennek zsebpénzt keresnihanem ugy igazából!Szóval anyukád nem más gyerekét akarja etetni .Ez tökéletesen megérthető!Nem lehet hogy picit magadba kellene nézni_?
Jó, azt nem írtam, hogy nem csak akkor fizetteti ki a kaját velem ha itt vannak a haverok... hanem bármikor mikor neki nincs kedve fizetni.
Nem hinném hogy velem van a gond, én nem élősködök rajta mert nekem van saját pénzem, abból veszem a ruháimat, abból megyek majd nyaralni, akár el is költöznék de azt nem engedi. Ő meg egész nap nem csinál semmit csak kötözködik, nem tud főzni, takarítani lusta, és sorolhatnám még...
Csak faterom dolgozik, ő nem.
Szerintetek normális az hogy lenéz mindenkit aki nem úszik a pénzben és nem tud hetente fodrászhoz járni? Vagy épp nem telik neki márkás ruhára? Mert ezt csinálja, azt mondja ilyenekkel ne barátkozzak mert csak kihasználnak, de akkor is mi köze lenne hozzá, saját pénzemet költhetem akár a barátaimra is nem?
Hu, azert en sajnallak am! Nemhiaba, latszik hogy anyukad otthon ul, semmit nem csinal, es meg arra is lusta volt hogy teged megneveljen.
Basszus meg fozni se tud! Igy elni, mindig kajat rendelni! Apukad nem szokott ra kiakadni?
Probalj meg a penz miatt is normalis eletet elni, es tanulj, tanulj, tanulj!!! Most csak ez lebegjen a szemed elott, es ha jol tanulsz hidd el jo eleted lesz.
Anyukaddal probalj a legminimalisabbat egyutt lenni, es ne szoljal neki vissza. Ha visszaszolsz akkor o gondolom megjobban tovabb mondja neked, nektek a barataiddal egyutt a hulyeseget.
Inkabb javasold neki hogy iratkozzon be sportolni, menjen el baratnozni, tanuljon meg egy idegennyelvet, toltse hasznosan az idot.
Azert apukadat is vond kerdore, hogy miert engedte meg anyukadnak hogy mindenre tegyen a magasbol.
Anyukadat semmi nem erdekli ugy latszik, eltartjak, aztan kesz. Nem csoda ha igy beszelsz rola, nem csoda ha ilyen a stilusod, hiszen latod, es felfogod mar ennyi idosen hogy elegge elcseszett tegedet, hogy semmit nem csinalt soha. Ezert nem birod tisztelni se.
Legyel jo fiu!!!!!
Dehogyis normalis hogy lenez mindenkit. Anyukad elszallt a jolettol, elszallt a semmittevestol. Azt irod apukad dolgozik csak. Ahogy kiveszem a soraidbol jol eltek, hiszen kajat rendeltek, van sajat penzed gondolom apukad adja azt is.
Hat apukadnak szolj legyen kemeny anyukaddal, bar mar eleg keso, ez a baj(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!