Barátnő anyukája utál. Mit tegyek?
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Eleinte úgy tűnt, hogy az anyukája is teljesen meg van velem barátkozva, kedvel engem. Az utóbbi egy hónapban viszont teljesen átfordult. Barátnőm mondta, hogy neki említette az anyukája, hogy nagyon nem kedvel engem és szeretné, ha barátnőm valaki mással jönne össze. Tudni kell, hogy elég sokat dolgozom és amikor találkozok barátnőmmel, akkor mindig fáradt vagyok, nem tudunk a munkám miatt közös programokat szervezni, és a heti egyszeri - kétszeri találkánk során csak filmezni szoktunk. Ezt az anyósjelölt nem díjazza, mert szeretné, ha a lánya kikapcsolódna és bulizósabb pasival jönne össze. Ami a ráadás, megtiltotta, hogy lemenjek és azt is, hogy a lány jöjjön hozzám.
Mit tegyek?
Igen, ez sok szülőnek probléma hogy azt hiszik hogy ami őket boldoggá teszi az majd a gyereküket is.
Van aki az egyetemet dönti el helyette mire járjon - mert majd szeretni fogja - .
Van aki hiánypótlásra használja a csemetéjét, ami kimaradt az életéből vagy amire vágyik azt akarja megvalósítani a gyerekén keresztül.
Szerintem majd a lány érzi hogy mire van szüksége, ha "lapos"nak érzi a kapcsolatot majd szól hogy dobjátok fel.
Beszélni viszont nem ártana vele, ha nem is te de a lányka elmagyarázhatná neki hogy ő más dolgokra vágyik mint ő.
Már ha így van.
Az anyja mindenre csak a fejét csóválja. Beszélni akartam én is vele, de azt mondta, hogy "köszönöm szépen, én nem akarok veled." És le volt zárva az ügy. Annyi jó, hogy a nővére és a bátyja mellettünk állnak, de ők messze laknak. Ők is próbáltak beszélni vele, de hajthatatlan. Most indulunk első közös nyaralásunkra a lánnyal, ma délután. Ezt is a két testvérnek köszönhetjük, mert az anyja majdnem bezárta a szobába, hogy velem nem engedi.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem ez így nem kerek, hacsak nincs komoly pszi. problémája a mamának.
Nincs valami más baja?
Amiről esetleg nem tudsz, valaki visszamondott neki valamit rólad...
Nekem úgy tűnik valamiért naon ellenez téged de nem tudja kínjában mit találjon ki hogy ne kelljen megmondani.
Nem dugtad meg? :))
Nem, nem dugtam meg egy 55 éves nőt, akit nem is ismertem előtte.
Semmit nem hallhatott rólam, soha semmi olyat nem tettem, ami miatt tiltania kéne a lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!