Barátnő anyukája utál. Mit tegyek?
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Eleinte úgy tűnt, hogy az anyukája is teljesen meg van velem barátkozva, kedvel engem. Az utóbbi egy hónapban viszont teljesen átfordult. Barátnőm mondta, hogy neki említette az anyukája, hogy nagyon nem kedvel engem és szeretné, ha barátnőm valaki mással jönne össze. Tudni kell, hogy elég sokat dolgozom és amikor találkozok barátnőmmel, akkor mindig fáradt vagyok, nem tudunk a munkám miatt közös programokat szervezni, és a heti egyszeri - kétszeri találkánk során csak filmezni szoktunk. Ezt az anyósjelölt nem díjazza, mert szeretné, ha a lánya kikapcsolódna és bulizósabb pasival jönne össze. Ami a ráadás, megtiltotta, hogy lemenjek és azt is, hogy a lány jöjjön hozzám.
Mit tegyek?
Ugyanilyen kapcsolatban voltam. 1 év után kezdődött, hogy csak filmeket (mert a barátom fáradt volt a munkája miatt), és szép lassan teljesen ellaposodott a kapcsolatunk, majd 1 év múlva vége lett.
A barátnőd anyukája nem utál, hanem tudja, hogy így nem lesz jó a kapcsolatotok, és félti a lányát, és próbálja megmenteni. Gondolom a barátnőd befolyásolható, azért mondja neki az anyja ilyen nyíltan, amit akar. Nálunk is volt ilyen, de én nem hallgattam senkire, hanem mentem a magam feje után.. a kapcsolat végébe..
Azt tudom tanácsolni, hogy ne csak filmeket nézzetek, hanem foglalkozzatok egymással. Nem kell nagy programokat szervezni, de mégis legyen változatosság a kapcsolatotokban. Pl. menjetek el sétálni. Te is feltöltődsz, ha a természetben vagy.
Egyáltalán nem befolyásolható a barátnőm, amióta ismerem, azt teszi, ami neki legjobban tetszik.
A filmezést nem úgy kell elképzelni,hogy tényleg filmet nézünk és jól van. Elmegyünk fagyizni, ha ő jön hozzám, van hogy vacsit csinálok neki. Vannak közös emlékeink, nem lapos a kapcsolatunk, hogy az anyukája buliba zavarja. Ami pláne, hogy tudja hogy a lánya nem bulis típus. 17 évesen jó, ha 5 ször volt buliban. Megérteném úgy ahogy, hogyha pl. moziba zavarna minket vagy ilyesmi, de konkrétan a partizással van megáldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!