Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy engem...

Normális dolog, hogy engem egyáltalán nem hoz lázba az esküvő?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm, lány ismerősöm erről álmodozik, tervezgeti hogy milyen ruhája, csokra lesz, kit hív meg, mi lesz a kaja.

Nekem a hideg futkosna a hátamon, ha ezen végig kéne mennem. szeretek szervezkedni, szeretem a szép ruhákat, de valahogy taszít a gondolat, hogy habcsóknak öltözzek, és egy halom emberrel jópofizzak egész nap. a csillagászati árakról nem is beszélve.

El tudnátok nekem mondani, hogy mi olyan izgalmas, felemelő ebben? próbáltam változtatni a gondolkodásomon, de eddig nem sikerült. tudom, van farmer-pólós esküvő is, erre most ne térjünk ki. engem az érdekel a legjobban, hogy mi az, amitől ennyire lázba jönnek a nők az esküvő kapcsán?

2012. máj. 13. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Okés, csak legalább ne dicsekednél vele, mert még a végén azt hiszed, hogy ez a normális.
2012. máj. 13. 18:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pont hogy nőtől normális ez a reakció. Nem a vőlegényt akarják habostortának öltöztetni, pénzért táncoltatni meg az összes ilyen baromság.
2012. máj. 13. 18:57
 23/25 A kérdező kommentje:

miért dicsekednék? feltettem egy kérdést.

nem szenvedek nagyzási mániában, már ez is baj? :)

2012. máj. 14. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Engem se hoz lázba az esküvő,sőt...ráz a hideg a gondolattól, hogy egy életre elkötelezzem magam. Mások vagyunk,nem kell mindenkinek ugyanarra vágynia! attól még van egy párom ,akit szeretek és akihez hűséges vagyok.

27/N

2012. máj. 16. 15:29
 25/25 anonim ***** válasza:

ezzel én is így voltam...

Az első,de tényleg az első ruhát kibéreltem,a csokrot egy barátnő csinálta,amilyet ő akart,a gyűrűt az uram intézte,csak a méretet kellett megmondanom,sima karika,semmi csicsa,a menüt anyukám választotta mi meg csak rábólintottunk,a tortát apósékra hagytuk, a meghívót 10perc alatt netről intéztem,szóval nem terhelt le a dolog...

szinte mindenből a legkönnyebb megoldást választottuk...

szerintem jól sikerült,most is ugyanúgy csinálnám!

Ja,virágüzletben dolgozok,nem is hinnéd mit tudnak variálni egy csokron,hogy egyedi,különleges stb... legyen

azt hiszik az emberek ettől lesznek különlegesek,hogy a végletekig másnak akarnak tűnni bárki másnál,beleértve saját magukat is!

2014. márc. 14. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!