Normális dolog, hogy engem egyáltalán nem hoz lázba az esküvő?
Sok barátnőm, lány ismerősöm erről álmodozik, tervezgeti hogy milyen ruhája, csokra lesz, kit hív meg, mi lesz a kaja.
Nekem a hideg futkosna a hátamon, ha ezen végig kéne mennem. szeretek szervezkedni, szeretem a szép ruhákat, de valahogy taszít a gondolat, hogy habcsóknak öltözzek, és egy halom emberrel jópofizzak egész nap. a csillagászati árakról nem is beszélve.
El tudnátok nekem mondani, hogy mi olyan izgalmas, felemelő ebben? próbáltam változtatni a gondolkodásomon, de eddig nem sikerült. tudom, van farmer-pólós esküvő is, erre most ne térjünk ki. engem az érdekel a legjobban, hogy mi az, amitől ennyire lázba jönnek a nők az esküvő kapcsán?
miért dicsekednék? feltettem egy kérdést.
nem szenvedek nagyzási mániában, már ez is baj? :)
Engem se hoz lázba az esküvő,sőt...ráz a hideg a gondolattól, hogy egy életre elkötelezzem magam. Mások vagyunk,nem kell mindenkinek ugyanarra vágynia! attól még van egy párom ,akit szeretek és akihez hűséges vagyok.
27/N
ezzel én is így voltam...
Az első,de tényleg az első ruhát kibéreltem,a csokrot egy barátnő csinálta,amilyet ő akart,a gyűrűt az uram intézte,csak a méretet kellett megmondanom,sima karika,semmi csicsa,a menüt anyukám választotta mi meg csak rábólintottunk,a tortát apósékra hagytuk, a meghívót 10perc alatt netről intéztem,szóval nem terhelt le a dolog...
szinte mindenből a legkönnyebb megoldást választottuk...
szerintem jól sikerült,most is ugyanúgy csinálnám!
Ja,virágüzletben dolgozok,nem is hinnéd mit tudnak variálni egy csokron,hogy egyedi,különleges stb... legyen
azt hiszik az emberek ettől lesznek különlegesek,hogy a végletekig másnak akarnak tűnni bárki másnál,beleértve saját magukat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!