Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítenéte. K eldönteni egy...

Segítenéte. K eldönteni egy buta vitát?

Figyelt kérdés
Eléggé nevetséges a vitánk de muszáj vagyok kideríteni kinek van igaza. Éppen arról megy a vita a férjem és én köztem hogy ha valaki megkérdezi tőlem hogy mi fog járni szülés után akkor azt kéne válaszolnom hogy gyes vagy gyed. Szerintem az a jó válasz ha azt mondom hogy mindkettő. Szerinte hülyének fognak nézni ha ezt mondom mert így úgy fogják értelmezni mintha egy időben kapnám a kettőt.
2012. máj. 12. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van senki nem kérdezte még meg hogy mit kapok(milyen ellátást).

De valószínű az mondanám, ami éppen aktuális .

Tehát én gyed-et kapok!!!!

2012. máj. 12. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tgyás, gyed, gyes. Így jön sorban, ha van legalább 180 nap bizt. viszony. De nem tök mindegy??? Ki a fenét érdekel ez, amikor lát, vagy találkozik egy kismamával?
2012. máj. 12. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt értem, hogy az emberek hülyeségeken vitatkoznak, ha nem tudatosul bennük, hogy hülyeség. De minek a vita, miután már tudatosult? Szerintem azt mondj, amihez kedved van. Vagy mondd, hogy hokedli.
2012. máj. 13. 01:04
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
A kérdés alapján még nem töltöttétek be a 18-at...
2012. máj. 13. 01:32
 15/19 anonim ***** válasza:
6%
Na, jönnek a tökéletes emberek, akiknek soha nem volt semmi kis apró hülyeség miatt vitájuk a 100 év alatt, amióta együtt vannak. (nem veszekedés, ordibálással, hanem vita...)
2012. máj. 13. 08:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem is két gyerekem van,de soha senki nem kérdezte meg,hogy milyen juttatást kapok:)

Ha valaki megkérdezi szerintem mond az épp aktuális juttatást.

2012. máj. 13. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
igen, rosszul fogalmazol... aki nem tudja hogyan mennek ezek a dolgok, az valóban azt hiheti hogy hül.yeségeket beszélsz... a férjednek van igaza.
2012. máj. 13. 10:03
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

Akkor ha már mindenki rosszul tudja:

A 2010 május 1-jét követően született gyermekekre tekintettel igénybe vehető gyed jogosultsági feltételeként szükséges előzetes biztosítási idő – főszabály szerint – 365 napra emelkedett.

365 nap és nem 180!!!!

2012. máj. 13. 10:21
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, mivel az egyik támogatás kizárja a másikat így, igen, ezért néznek h.ülyének ha azt mondod, hogy mindkettőt. mert azt hiszik, hogy egyszerre kapod.
2012. máj. 13. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!