Hova érdemes menni párterápiáéra?
Köszönöm szépen válaszod. Megkérdezhetem, hogy miért írnád szíved szerint, hogy sehova?
Sajnos elfáradt a kapcsolatunk, de 13 év után tartozunk egymásnak annyival, hogy legalább egy utolsó esélyt adjunk magunknak, szakember talán tud segíteni, hogy hogyan fogjunk hozzá a dolgok tisztázásához, akár ez, akár az lesz a vége, rendbe kell tennünk magunkban mindent, de segítség nélkül már nem megy.
Akkor mediáció?
Szia!
Nem ismerem az eseteteket és én családon belüli konfliktusokkal, leginkább a gyerekkel foglalkozom. Nagyon nézzétek meg, hogy hova mentek, mert a párterápiát bárki csinálhatja vállalkozásban is. Az a gond, hogy az ilyesminél csak a lehúzás megy. Ha a kapcsolat elfáradt, de nagy veszekedések nincsenek, akkor nem ajánlom a mediácót, azt hittem, hogy ilyenfajta probléma áll fenn.
Bíztatlak, hiszen egy próbát megér, jól is elsülhet, de olyan intézménybe menjetek, ahol szakemberek dolgoznak és leinformálhatók!
Ha még aktuális: mi Óbudára jártunk a Pszichofészekbe, dr. Soós Istvánhoz és Mantuano Erikához. Hálával tartozunk a kitartásukért és szakértelmükért, mert mi már sokszor feladtuk volna, mikor ők még láttak esélyt.
Az pedig, hogy lehúzás lenne... nálunk mi akartunk volna tovább járni, de ők nem engedték (azzal magyarázták, hogy már el kell engedjék a kezünket és egymásban kell megtalálnunk a támaszt, ami igaz is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!