40 feletti férfiak könnyen bele tudnak jönni az apaszerepbe, vagy már kevesebb türelmük van hozzá?
Szia! Van az a réteg, amelyik először karriert csinál, azután jön a gyerek. Az óvodára, ahová a mi gyerekeink járnak, pont ez a jellemző. Elvétve találni 30-as apukákat!
1 gyerek miatt ne féljetek. Jó lesz. Hidd el, mindenki fél az első előtt valamilyen szinten. Ti is bele fogtok jönni, mint mindenki más! Élvezni fogjátok az új helyzetet és csodás lesz, hogy kettőtölből lesz egy kis emberke! Erre koncentrálj! A 43 éves férfi nem öreg, szuper korban van, az én férjem is annyi, 2 éves a kisfiunk. Hamar hozzá lehet szokni a babához, és olyan sok öröm lesz benne!
Apukám 20 volt, amikor megszületett az egyik bátyám. Aztán 28, amikor a másik. És végül 38 amikor én megszülettem.
Anyu azt mondja, hogy hozzám volt a legnagyobb türelme, és velem foglalkozott kicsinek is a legtöbbet. Köztünk más is a kapcsolat, mint a másik két tesómmal. Nem azért, mert jobban szeret, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen ő később ért meg az apaságra.
Szerintem a kor nem lehet akadály. Inkább az ember alaptermészete a mérvadó. Vannak emberek, akinek nem való a gyerek. Sem 20 évesen, sem pedig 40 évesen. Nem a kor a döntő.
Sok boldogságot a babához!
Bírom ezeket a korbéli behatárolásokat.
A kor egy dolog. Egy számadat. Nem egyformán öregszünk. Ahogy fiatalon is lehet valaki lestrapált, korosabban pedig fiatalos, úgy az sem korfüggő, hogy érett-e, vagy éretlen. Az apaság sem korfüggő, a kérdezőnek kell tudnia, hogy a férje milyen típus, ebben a korának vajmi kevés köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!