Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen hülye?

Csak én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés

már fél éve élek párkapcsolatban és szeretem a páromat,de valami hiányzik az egészből,igazából nem tudom megfogalmazni hogy mi,de nem vagyok igazán boldog,pedig ő mindent megtesz érte...nem tudok mit tenni!

25 éves lány

2009. jún. 25. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nem az az Igazi, akivel el tudod képzelni az életed, hanem az, aki nélkül nem. :-) A párod ezek közül melyik? Vagy egyik sem?
2009. jún. 25. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Hú, ez a 19 :21 -es nagyon ott van!!!! :D

Minden házasulandónak végig kéne ezt gondolnia!

2009. jún. 25. 19:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják szikrának.

Vagy vibrálásnak. Ha ez nincs, nem is lesz. Kedves ember, szereted, de ő nem a Te párod. Ne menj hozzá véletlenül sem!

Nem kell hálásnak lenned, attól, hogy ő igyekszik. A párválasztás nem udvariassági kérdés. Inkább ösztönök dolga. Pl. a bőr illata...Ezt nem lehet munkával előteremteni.

Én meg félreértettem Eric Frommot, aztán 17 év után el kellet válni. S ebből 15 elvesztegetett idő volt, meg lett két válási árva.

2009. jún. 25. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
"Minden kaland, mely dagadó vitorlákkal és delfinekkel kezdődött, valamilyen Robinson-szerűségben ér véget. Ne úgy szeress, mint egy operaelőadás második felvonásában, amikor az összes kürtök üvöltenek, a reflektorok a szivárvány minden színében játszanak, s a főszereplők tisztes gázsit kapnak a mutatványért esténként. Szeretni szelíden, egészen mellékesen, kissé szórakozottan érdemes, csak úgy, ahogy lélegzik, vagy ahogy egy keddi napon, amikor nem történik semmi, él az ember." (Kirké)
2009. jún. 25. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

"Azt álmodtam, hogy a fejemnél ült ujjaival gyöngéden

borzolgatta hajamat eljátszva érintésének dallamát.

Arcába néztem könnyeimmel küszködve, míg a kimondatlan

szók kínja szétfoszlatta álmomat, mint a buborékot.

Fölültem, s látva ablakom fölött az izzó, sugárzó Tejutat,

mint a lángban álló némaság világát, és eltűnődtem

ebben a pillanatban: Van-e álma, amely rímel az enyémmel?"

/Rabindranath Tagore/

2009. jún. 25. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

"(...) - Mi az, hogy "igazi"?- kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú?

- Az, hogy "igazi" az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. - felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy "igazi" vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi.

- Nem fáj az? - kérdezte Bársony-nyuszi.

- Néha fáj. - mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj.

- Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként?

- Nem hirtelen történik - mondta Bőr-lovacska - csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. (...)"

(Margery Williams A Bársony-nyuszi)

... a kedvencem...

Érted?

2009. jún. 25. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem szereted igazán a párodat csak fellángolás
2009. jún. 25. 23:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"A tisztánlátás az élet olyan ajándéka,mely gyakran megkésve érkezik."Egy idézet Wass Alberttól.Gondolj bele ebbe is mielőtt döntesz.
2009. jún. 26. 07:39
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

"nem az az Igazi, akivel el tudod képzelni az életed, hanem az, aki nélkül nem"

Ez egy baromság.

nálunk is hiányzott az a szikra, de nagyon, hozzá mentem feleségül, mert minden rendben volt de az a szikra hiányzott. megalkuvó voltam és azt mondtam, hogy jó ez nekem, meg egyébként is 5 év után el sem tudnám képzelni nélküle az életet. aztán jött egy másik, aki elsö látásra szerelem lett, mikor már a másik megvolt is azt mondtam, hogy a férjem nélkül elsem tudom képzelni az életemet, nem szeretem ´de hozzám tartozik, mikor bejelentettem hogy válni akarok, még akkor is azt mondtam, nekünk életünk végéig kapcsolatunk lesz. Ez csak azért volt mert féltem elhagyni. Aztán már 2 éve elváltunk azóta semmi kapcsolatunk, és nem is vagyom rá, söt örülök hogy jó távol élünk egymástól, egyszereüen elsem tudnám kéopzelni az életemet már vele. Annyira más a mostani kapcsolatom.

2009. jún. 26. 08:50
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,teljesen igazatok van.Csakhát ha elhagyom óriási botrány lesz itthon,mert a szüleim nagyon kedvelik,néha azt hiszem már jobban is mint engem,mindig neki adnak igazat.
2009. jún. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!