Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen hülye?

Csak én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés

már fél éve élek párkapcsolatban és szeretem a páromat,de valami hiányzik az egészből,igazából nem tudom megfogalmazni hogy mi,de nem vagyok igazán boldog,pedig ő mindent megtesz érte...nem tudok mit tenni!

25 éves lány

2009. jún. 25. 17:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Neem, nem csak te vagy hülye.:)) Sokan mások. Szerintem ez mindenkinél előjön. Ha esetleg megismerkedsz egy másik fiúval , akkor lehet rájössz, hogy a mostaniból mi hiányzik:)
2009. jún. 25. 17:49
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Nagyok az igények...Meg túl rendes hozzád.Majd ha elveszted rájössz.
2009. jún. 25. 17:57
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mégsem szereted eléggé.Talán egy kis szünet segítene dönteni.
2009. jún. 25. 18:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
nem ő van előírva neked a nagykönyvben. Az Ő érdekében: minnél előbb le kell zárni! Így tisztességes.
2009. jún. 25. 18:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartoztok össze. Adj esélyt mindkettőtöknek az Igazit megtalálni.
2009. jún. 25. 18:08
 6/20 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem pont az a baj, hogy mindent megtesz érted. Azért nem értékeled Őt, mert nem tudod milyen küzdeni érte.
2009. jún. 25. 18:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit érzel igazán: szereted vagy Szereted?

Lehet, hogy kedves, aranyos, jóember de ha nem érzed azt, hogy vele akarod leélni az életed, akkor nem is fogod!

Ő a te pöttyös bögréd?

"Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akart, erre vágyott, de nincsen a közelben egy bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból is. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre. Ha valaki bögrét szeretne, igyon abból, s hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral. Ez a bögrék szabálya."

2009. jún. 25. 18:57
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

èn is voltam ilyen hülye, 5 év után hozzá mentem és egy év után elváltam. most az igazival vagyok, ebben a kapcsolatban nem érzem azt a hiányt. lehet ez sem tart örökké, de itt legalább nem álmodozom más faszikról.

félsz a bizonytalantól és az egyedülléttöl, és rossznak sem rossz, csak éppen nem teljes.

2009. jún. 25. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az érzést! Jóképű, kedves, szeret, jómódú és mégse... Szerettem én, de soha nem éreztem azt, hogy együtt fogunk megöregedni és mindig volt egy B-terv a fejemben, ha nem sikerülne a dolog. 7 évig tartott, de már a másodikban tudtam, hogy nem jó ez így... hogy mi nem jó, azt nem tudtam, csak, hogy ettől biztos van jobb is... Attól féltem, hogy ha kilépek egyedül maradok vagy nem találok jobbat!

El kell mondanom: találsz! Most nem érzem ezt! 6 éve vagyunk együtt, de máshogy el sem tudom képzelni.

Próbáljatok meg egy kis szünetet tartani! Fog-e hiányozni? Nem 2-3 hetet, legalább 2-3 hónapot. Addigra lecsitulnak az érzelmek ... vagy feltámadnak!

2009. jún. 25. 19:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy megalkudtál valamiért? Többre vágytál, amiért talán többet kellett volna tenned, de vagy türelmed, vagy akaratod nem volt hozzá. Aztán "becsúszott" ez a kapcsolat és kiegyeztél vele /egyenlőre/, most pedig hiányérzeted van. Próbálj magadban rájönni annak okára, miért nem vagy igazán boldog, vagy mi lenne az/aki igazán boldoggá tehetne. Néha egészen kis dolgokon múlik a boldogság.
2009. jún. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!