Megöregedtem. Félek, hogy elhagy egy fiatalabbért. Mit tegyek?
45 éves férfi vagyok, nagyon sokat dolgozom, sok felelősség van a nyakamban. Az utóbbi 3 évben nagyon megtörtem, egyszerűen már csak a munkának élek, próbálom irányítani az intézményt, amit vezetek. Van egy nagyon szép feleségem, aki megtesz mindent, hogy boldoggá tegyen, de mostanában kezdünk eltávolodni egymástól. Nem vagyok már életvidám, mindig csak a gondok járnak a fejemben. Erősen őszülök, az arcom beesett lett. Egyre inkább érzem, hogy öregszem, míg a feleségem csak most fogja betölteni a 30-at, neki nincsenek még ilyen gondjai, most éli virágkorát. Szeretnék jobb férj lenni, de egyszerűen nem megy, szinte beköltöztem az irodába és semmi nem érdekel már, ami régen. Félek, hogy el fog hagyni egy fiatalabb pasasért, mert nagyon sok embernek tetszik és már nem is értem, miért van velem. Lehet, hogy ő sem érti már, ami a legszörnyűbb
Mit tehetnék? Van számomra valami tanácsuk?
Szánj rá időt. Nehéz, de végülis ami fontos az életünkben arra szakítunk időt.
Ha távol vagy, mert TÉNYLEG távol kell lenned, akkor tartsd ébren a figyelmét, a szellemét. Érezze a jelenléted az írányodban. Ezt játékokkal érhetted el vagy üzenetekkel. Pl. reggel ha fel kell akkor ott várja egy kép a helyeden az ágyban és a hátára egy szép verset írsz, vagy csak az érzéseid.
Esetleg kitalálsz több állomásos játékot. Hagysz otthon levelet, hogy menjen el a pályaudvarra és nyissa ki a 17-es fiókot... ott egy busz jegy a 3-as buszra, az az utasítás, hogy a 3-asra szálljon fel és menjen 3 megállót... aztán elvezet végül hozzád.
Hagyj neki otthon rózsát és mellé egy üzenetet....
Ilyesmik. Attól mert távol vagy nem kell, hogy kiüresedjen a kapcsolat.
Változz meg! Élj! Hogy lennél már 45 évesen öreg? Csak az akarsz lenni! Mássz ki az irodádból, és élj! Az csak egy munka! Nem az életed!
Ne csak a feleségedért, magadért is! Mit akarsz így? Ha élsz még 40-50 évet, akkor ezt csinálod még 40-50 évig? Punnyadsz? Nyafogsz?
Bocs,nem akarlak megbántani,de négy évvel ezelőtt akkor ő még csak 26 volt, Te meg már 41....
Ez benne volt a pakliban...Te is tudod!
Amúgy,ha tényleg szeret,nem hagy el egy fiatalabbért,kitart melletted...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!