Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megöregedtem. Félek, hogy...

Megöregedtem. Félek, hogy elhagy egy fiatalabbért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

45 éves férfi vagyok, nagyon sokat dolgozom, sok felelősség van a nyakamban. Az utóbbi 3 évben nagyon megtörtem, egyszerűen már csak a munkának élek, próbálom irányítani az intézményt, amit vezetek. Van egy nagyon szép feleségem, aki megtesz mindent, hogy boldoggá tegyen, de mostanában kezdünk eltávolodni egymástól. Nem vagyok már életvidám, mindig csak a gondok járnak a fejemben. Erősen őszülök, az arcom beesett lett. Egyre inkább érzem, hogy öregszem, míg a feleségem csak most fogja betölteni a 30-at, neki nincsenek még ilyen gondjai, most éli virágkorát. Szeretnék jobb férj lenni, de egyszerűen nem megy, szinte beköltöztem az irodába és semmi nem érdekel már, ami régen. Félek, hogy el fog hagyni egy fiatalabb pasasért, mert nagyon sok embernek tetszik és már nem is értem, miért van velem. Lehet, hogy ő sem érti már, ami a legszörnyűbb

Mit tehetnék? Van számomra valami tanácsuk?

2012. máj. 11. 20:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk ne legyél ilyen... De ha meg elhagy, ne csodálkozz. Látod mi a gond és nem teszel semmit. Akkor milyen csodára vársz?
2012. máj. 11. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Szánj rá időt. Nehéz, de végülis ami fontos az életünkben arra szakítunk időt.

Ha távol vagy, mert TÉNYLEG távol kell lenned, akkor tartsd ébren a figyelmét, a szellemét. Érezze a jelenléted az írányodban. Ezt játékokkal érhetted el vagy üzenetekkel. Pl. reggel ha fel kell akkor ott várja egy kép a helyeden az ágyban és a hátára egy szép verset írsz, vagy csak az érzéseid.

Esetleg kitalálsz több állomásos játékot. Hagysz otthon levelet, hogy menjen el a pályaudvarra és nyissa ki a 17-es fiókot... ott egy busz jegy a 3-as buszra, az az utasítás, hogy a 3-asra szálljon fel és menjen 3 megállót... aztán elvezet végül hozzád.

Hagyj neki otthon rózsát és mellé egy üzenetet....

Ilyesmik. Attól mert távol vagy nem kell, hogy kiüresedjen a kapcsolat.

2012. máj. 11. 20:44
 3/19 anonim válasza:
8%
Győződj valahogy róla meg, hogy nem csak a pénzedre megy a csaj, ha jól keresel, mert nem egy olyan példa volt már, hogy csak a pénze kellett az embernek. Az öregedés ellen nincs gyógymód. Esetleg próbálj meg vele többet foglalkozni, menjetek el kettesben valahova, lepd meg valamivel, meg ilyesmik. Pl. ha van pénzed, foglalj le valami hotelt külföldön, aztán menj be hozzá, és mond, hogy 2 hét múlva irány mit tudom én Görögország. Tuti siker, ha nem olyan típus, aki nem szereti a meglepetéseket.
2012. máj. 11. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
Ha sok pénzed van, nem hagy el fiatalabbért. Sok fiatal pasi csak 30-35 évesen tud venni egy lakást hitelre vagy autót hitelre, vagy még ezt se, mert nincs munkája, stb. Szóval nyugi, a nagyon szép feleséged nem fog elhagyni, inkább félrek.fél. ez ellen nem tehetsz sokat. Majd lehet, h jönnek válaszolók ,akik azt mondják, h légy sportos és fitt és szervezz sok közös programot és kényeztesd, stb., de ez csak időhúzásra jó. Ha már eldöntötte, h nem kellesz neki, akkor nincs mit tenni. Bocs, ha kíméletlen voltam, de ezt gondolom. Gyereketek van?
2012. máj. 11. 20:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Dehogy a pénzem miatt van velem, sikeres vállalkozása van, tőlem függetlenül is megállná a helyét. 4 éve vagyunk házasok, mindig nagyon szeretett, de már félek, hogy hamarosan nem akar egy öregemberrel élni. Sportolni még járok, elegáns cuccaim vannak, de belül egy roncsnak érzem magam. Néha kérdezem, hogy nem zavarja-e, hogy már tök ősz vagyok, meg mély ráncaim vannak a homlokomon, azt mondja, hogy nem, mert ez az élet rendje. Gyerekük nincs, szerintem nem is lesz, legalábbis én már nem hiszem, hogy bírnám.
2012. máj. 11. 21:00
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Na ennyit a korkülönbségről... :D
2012. máj. 11. 22:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Változz meg! Élj! Hogy lennél már 45 évesen öreg? Csak az akarsz lenni! Mássz ki az irodádból, és élj! Az csak egy munka! Nem az életed!

Ne csak a feleségedért, magadért is! Mit akarsz így? Ha élsz még 40-50 évet, akkor ezt csinálod még 40-50 évig? Punnyadsz? Nyafogsz?

2012. máj. 12. 00:16
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Keress inkább a saját korosztályodból nőt... Ő most ért abba a korba, ahol már teljesen felnőtt és nem pótapa kell neki. Maradjon meg szép emléknek.
2012. máj. 12. 02:12
 9/19 anonim ***** válasza:
58%

Bocs,nem akarlak megbántani,de négy évvel ezelőtt akkor ő még csak 26 volt, Te meg már 41....

Ez benne volt a pakliban...Te is tudod!

Amúgy,ha tényleg szeret,nem hagy el egy fiatalabbért,kitart melletted...

2012. máj. 12. 05:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Biztos, h a feleséged sem akar gyereket?
2012. máj. 12. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!