Házasok! Ti az ágy melyik oldalán alszotok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:31
2/23 anonim válasza:
Én is a bal oldalán, az ajtóhoz közelebb (pedig ott ugyebár a pasiknak kéne).
3/23 anonim válasza:
Én is a férjem bal oldalán alszom.
4/23 anonim válasza:
Én nem vagyok férjnél, de együtt élek a párommal.
A párom jobb oldalán az ajtó felől alszom. Szóval, egyáltelán nem úgy, ahogyan állítólag illendő lenne. Így alakult vhogy.
5/23 anonim válasza:
Én is a férjem bal oldalán, az ajtóhoz közel - mivel én éjjel is kimegyek pisilni. :)
6/23 anonim válasza:
Kezdetben az jobb oldalán aludtam,de mióta kisfiúnk külön szobában alszik,én átvándoroltam a bal oldalára mert ott az ajtó.Nem változtatott semmin hogy most melyik oldalán alszok.Így alakult.
7/23 anonim válasza:
Jobb oldalàn àltalàban, az ajto felöl, de van mikor cserélünk! :)
8/23 anonim válasza:
Párom jobb oldalán alszom,így ő van az ajtó felöl,de ez csak azért,mert,ha nyitva az ablak jobban jön rám a levegő és én úgy imádok aludni:) Először fordítva aludtunk,hogy éjjel,ha a gyerekek felébrednek,gyrsan felugrok és akár csukott szemmel is átsétálok a szobájukba,így viszont néha belerugok az ágy lábába:)de nekem a friss levegő a mindenem éjjel!
9/23 anonim válasza:
A párom bal oldalán, és ő van az ajtó felől :)
10/23 anonim válasza:
Mondja már meg valaki, hogy egy ilyen kérdésnél miért kell lepontozni a válaszokat? Nagyon kíváncsi vagyok a lepontozó magyarázatára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!