Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott, de most állandóan...

Elhagyott, de most állandóan hívogat. Nem tudom, hogy miért?

Figyelt kérdés
5 és fél évig voltunk együtt,kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban. Kisbabánk is született, de 5 hónapja minden magyarázat nélkül elhagyott. Azt tudom, hogy nincs új kapcsolata. Eleinte nagyon ritkán beszéltünk, és a nagy távolság miatt a gyereket is csak havonta látogatta. Viszont kb 2 hónapja szinte mindennap felhív, általában naponta többször is. Látogatni is egyre sűrűbben jön, és olyankor nekem is hoz ajándékba csokit. Tudom, hogy apróság, de mégis nagyon jól esik tőle ez a figyelmesség. Én még mindig nagyon szeretem, és bár tudom, hogy haragudnom kéne rá, de én teljes szívemből megbocsájtottam neki. Nem merek rákérdezni, hogy mit is akar, mert nem akarom elijeszteni, csak szeretném tudni, hogy van-e értelme reménykednem. Én boldog lennék, ha megint egyben tudnám a családomat.

2012. máj. 11. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg az volt a baja,hogy csak a babátokkal foglalkoztál.Ilyen volt nálunk is,de párom nem hagyott el,hanem még jobban ragaszkodott hozzám:)
2012. máj. 11. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!